Honnan fogja tudni a gyerekem használni a bébikompot?
Gondolom nem egész napra lesz benne a kicsid, ezért semmi káros hatása nem lesz.
Rá fog jönni magától, hogy halad benne.
szerintem örülj neki :)
maga a készségfejlesztő táblája nagyon jó, ötletes, leköti a gyereket 10-20 percre míg te lezuhizol vagy leöntöd a krumpliról a forró vizet...
de az lenne a legjobb ha kiszerelnéd a kerekét mert az hagyján, hogy káros ha hajtja magát de baromira balesetveszélyes is, ne tedd ki ennek ha nem muszáj!
Mi csak beletettük a fiunkat és magától tudta, mit kell vele csinálni :-)
Szerintem nem kell segítened, legyen nagy helye, hogy kedve is legyen gurulgatni! Majd rájön, hogy ha meglöki magát, akkor milyen izgalmas :-)
(14 hónapos a Fiam, szépen jár önállóan, úgyhogy nem károsodott a mozgás-szervrendszere ...)
Én sem ajánlom a használatát (mint ahogy a szakemberek sem). Én még ma, 25 évesen is tapasztalom a káros hatásait, ugyanis a legtöbb baba eleinte pipskedve hajtja magát a kompban, és néhányuknál ez berögzül. A mai napig, ha nem figyelek oda, pipiskedve megyek. A másik, hogy nem tanultam meg helyesen tartani a lábam, ezért eléggé fura a járásom, a lábfejeim minden lépésnél befelé fordulnak.
És ez mind a bébikomp káros hatása. (Több orvosnál is jártam a problémámmal, mindegyik a bébikompot tette felelőssé érte.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!