Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik jártasak az aukciós...

Akik jártasak az aukciós oldalakban, lehetne egy kérdésem?

Figyelt kérdés

az lenne a kérdésem,hogy egy utazóágyat,ami összecsukható kicsire,benne van egy cipzáros "szatyorba",ami hozzá van,miként tudom feladni a postán?Még nem tudtam lemérni,mert nincs itt,de kb 3-5kg között lehet.Azt tudom hogy levélként nem tudom feladni,mert meghaladja(tuti)a 2kg-ot.Sima csomagként kell feladnom?És be kell még csomagolnom pluszba valamibe,vagy igy ebbe a "zsákba" amibe alapból benne van,elég?Kb mennyiért tudom feladni ha nem kell sürgősségi,semmi,csak hogy ajánlva legyen,tehát hogy ha nem érkezne meg,bizonyitani tudjam hogy feladtam.

Köszönöm ha tudtok segiteni!

2012. júl. 9. 09:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Dobozba rakd bele, a postán majd lemérik neked és megmondják mennyit kell érte fizetni.
2012. júl. 9. 10:01
 2/15 anonim ***** válasza:
Belecsomagolhatod bármilyen csomagolópapírba, akár karácsonyiba is. Egy fehér papírra írd rá a címzettet, feladót, és az egészet ragaszd a csomagra rá celuxxal. Postán ajánlottan add fel, pár száz forinttal drágább, de így papírod van róla, hogy te feladtad. Ebben egyébként előre meg szoktak állapodni, hogy hogyan legyen feladva, simán, elsőbbségivel vagy ajánlva. A sima csomag 0-20 kg-ig adható fel, 1115 ft a díja, plusz ha ajánlottan küldöd, akkor + 240 ft.
2012. júl. 9. 10:05
 3/15 A kérdező kommentje:
köszönöm.Igen,úgy beszéltük hogy ajánlottan adom fel.Akkor muszáj becsomagolnom pluszba ezekszerint.Akkor kb 1400 ft lesz.
2012. júl. 9. 10:11
 4/15 A kérdező kommentje:
az a baj,most megnéztem,de nincs olyan nagy dobozunk....úgy nem lehet,hogy nem csomagolom be(nem esik szét),hanem csak 2 papirt ragasztok rá amin a feladó-cimzett van?
2012. júl. 9. 10:16
 5/15 A kérdező kommentje:

igy néz ki:

[link]

2012. júl. 9. 10:20
 6/15 anonim ***** válasza:
Vegyél olyan sima barna csomagolópapírt, fillérekbe kerül, azzal csomagold be. Én nem adnám fel simán, ki tudja ki fogdossa össze.
2012. júl. 9. 10:22
 7/15 A kérdező kommentje:
de az még nem az ágy,hanem amibe benne van,azt meg annyira nem vészes ha összefogdossák,kitudják mosni.Van 2kereke,azért nehéz becsomagolni,tuti szétszakadna.Jajj,nem tudom hogy kéne csinálni...:S
2012. júl. 9. 10:27
 8/15 anonim ***** válasza:

Én babakocsit rendeltem és a posta hozta házhoz.Újságpapírba volt csomagolva,atombiztosan!! ,és még az volt becsomagolva egy erős műanyag zsákba.Sajnos muszáj így,mert nem figyelnek rá és sérülhet a küldemény.Szerintem egy erős zsákba(esetleg kettőbe)ha beleteszed,leragasztod ragasztószalaggal,tuti nem lesz baja.Azért is tedd bele ilyenbe,mert kiszakadhat a hordozó zsákjának a huzata;ami megint csak nem a legjobb. :(

Az egyik oldalára ráragasztod a címzett nevét,címét és viszik is.

2012. júl. 9. 10:27
 9/15 anonim ***** válasza:
Ja,még annyit,hogy szerintem meg ne tedd dobozba,mert az plusz súly és ha nem szükséges,ne fizessen senki feleslegesen.
2012. júl. 9. 10:28
 10/15 A kérdező kommentje:
köszi,de honnan tudok szerezni olyan erős műanyag zsákot?Anno nekünk is igy,ilyenbe küldték a babakocsit.
2012. júl. 9. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!