Mennyi idős kortól látogattátok rendszeresen a nagyszülőket pici babával?
Július közepére várjuk a babát, de már most megy a sakkozás, kihez mikor menjünk.
Nekem az normálisnak tűnik, hogy kórházban mindkét oldalról a nagyszülők bejönnek, de utána csak kb két hónaposan mennénk mondjuk egy ebédre az egyikükhöz (ők közel laknak így lehet, hogy itt egy-két villámfelugrás is lenne még előtte ha kérek segítséget amíg elszaladok postára, ügyintézni) meg egy hétvége múlva vagy eggyel előtte a másikukhoz, oda viszont reggeltől estig kb. fél napra(oda-vissza 400 km!)
Szerintetek rosszul gondolom, hogy előbb mi hárman szokjunk össze, napirend, oltások miegymás és csak két hónaptól vállaljunk be vendégesdit?
Magunkhoz nem igazán hívnék senkit, inkább mi mennénk, mert így jobban tudom kontrollálni, hol meddig maradunk és nem kell adott esetben eltessékelni a vendégeket(akikre úgyis főznék, takarítanék stb), ha már 1-2 óra után terhes a társaságuk.
Én is utaztam vele már 1 hónapos korától 200 km-re, a közelebbi nagyszülőkhöz pedig már 2-3 hetesen is mentünk. (10 perc autóval) Mielőtt megszületett a baba, mondtam mindenkinek, hogy nem megyünk sehová, míg 3 hónapos nem lesz. De aztán pár hét alatt kiderült, hogy nagyon is bírja az autóutat, sőt, egyenesen imádja!! Így ebből nem lett probléma.
Majd meglátod, hogy mit bír a picúr :)
én alapvetően próbálnám úgy alakítani, hogy egyforma idő jusson mindkét nagyszülői irányba,
csak hát akik közelebb laknak, ott helyzeti előny van, így vagy elfogadja ezt a másik nagyszülő pár, vagy előbb kell vinnünk hozzájuk is a babát?
utolsó: de mikortól kezdtetek el ott is aludni?
Én mondjuk náluk elég rosszul alszom idegenben, mert sajnos engem minden zavar.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!