Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinel agyon alszik a baba...

Akinel agyon alszik a baba nem kisagyban, mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés
Nem esik le a pici? Hogy lehet megelozni? Nem maszkal ki kesobb az agybol? Erdekel minden elonye es hatranya.
2009. júl. 10. 22:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
23:21 és 23:25 voltam...
2009. júl. 10. 23:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Akkor én biztos rossz szakembereket kérdeztem, mert többen azt tanácsolták, hogy az első években nyugodtan vegyük magunk mellé a babát... De szerintem ez is családfüggő.

A mi picurunk lassan egy éves, igen aktív baba, de nem esik le az ágyról. Megtanítottam lemászni, semmi gondja nincs vele!

2009. júl. 11. 08:10
 13/14 anonim ***** válasza:
90%
Szia. Azt mondják, egy idő után a saját ágyukban akarnak aludni. Jelenleg mi is ott tartunk, hogy ha felébred éjjel, akkor átvisszük a mi ágyunkba, mert másképp hajnaltól nincs alvás. Nekem 2 oldalról fal van, a harmadikon vagyok én (ilyenkor apa lehet, hogy kiszorul a nappaliba... :( ), a negyedik oldalt pedig végigrakom plédekkel, takarókkal. Szerintem máshogy nem nagyon tudsz védekezni a leesés ellen. Illetve szerintem az ember sokkal éberebben alszik ilyenkor. Előnye, hogy bensőséges, amelyik gyerek még szopik éjjel, akkor az anyukának kényelmes. Hátránya, hogy rizikós, mennyire tudod visszaszoktatni a kiságyába. Viszont azt azért megkérdezném a kedves 3 gyerekes anyukától, hogy mit csinált volna, ha mindent kipróbált volna, hogy a gyerek éjszaka visszaaludjon, de semmi nem vált volna be, csak az egy ágyban alvás? Lehet, hogy a Te gyermekeid 3 hós koruktól átalusszák az éjszakát, de nem mindenki ilyen szerencsés. Nekünk is kezdetektől a kiságyban aludt a gyerkőc, de most 14 hónaposan arra kényszerültünk, hogy bizony ha felébred és mi is aludni akarunk tovább, akkor a nagyágyban köt ki. Minden gyerek más, ami az egyiknél beválik az a másiknál nem, míg az egyik baba nyugodt addig a másik nem az. 14 hós kislány anyukája.
2009. júl. 11. 12:09
 14/14 anonim ***** válasza:
90%
Előző vagyok. Ja és ha megkérdezel több embert, szinte mindegyik ember aludt a szülei ágyában, legalábbis én még nagyon nem hallottam olyat, aki ne mászott volna át később a szülei közé.... Én is ezt tettem. :)
2009. júl. 11. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!