Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mostmár mindig ő nyer?

Mostmár mindig ő nyer?

Figyelt kérdés
Lányom van, kicsike! Tüneményes 1 éveske..... DE hihetetlenül manipulál illetve hisztizik! Próbálom nem felvenni mikor jön utánam és kapaszkodik fel a lábamon de nem megy :( Mikor rá nézek a kis cuki pofijára miközben rebezgeti a száját és könnybe van lábadva a szeme :( Mikor felveszem egyből vigyorex és vidáman magyaráz (halandzsa) És ilyenkor érzem azt hogy megint Ő NYERT :(

2012. júl. 6. 17:49
1 2
 11/20 xStefix ***** válasza:
87%
Látom, a többség nem ismeri/szereti a kötődő nevelést. :)
2012. júl. 9. 16:43
 12/20 anonim ***** válasza:
Miért kell azt írni, hogy nem ismerjük a kötődő nevelést??? - hisz csak tanácsot kérünk itt, nincs semmi bajunk azzal, hogy velünk akar lenni a pici, első baba, hát szeretnénk jól csinálni, szeretnénk tapasztalatokat hallani... kedves utolsó, eddig olyan szívesen olvastam a válaszaid, hasznosnak tartottam, de ez sértő volt már ne is haragudj, milyen jogon ítélsz te el bennünket????
2012. júl. 9. 16:51
 13/20 xStefix ***** válasza:
100%

Nem ítélek el senkit, csak "vártam", hogy lehúzzanak a pontokkal. Nem a többiek válaszaira reagáltam, hanem a saját %-omra, amit valószínűleg ezért kaptam. Általában ez szokott lenni, amikor ilyen irányú választ adok.

Nincs azzal se semmi baj, ha valaki nem ismeri/szereti a kötődő nevelést. Mert a többség, úgy tapasztalom itt, nem igazán preferálja. (Vagy lehet, hogy rosszul látom.)

2012. júl. 9. 17:12
 14/20 xStefix ***** válasza:
100%
A másik válaszoló, aki szintén olyan irányban írt, hogy egy 1 évesnél még nem baj, ha kézben szeretne lenni, szintén lepontozást kapott. Csak mi ketten. Ebből én ezt szűröm le.
2012. júl. 9. 17:14
 15/20 anonim ***** válasza:
az enyem 9 honapos,en ertem mind2 felet.Rajtam logna minden pillanatban.ez a gond!Se pisilni,se tusolni,se NEKI reggelit kesziteni,csak az olemben tudom.Nem nevetseges,hogy viszem pisilni,reggelit egy kezemmel keszitem,masikban a 10 kilojat cipelem?ma leesett az egesz,mire elkeszult...mindennel jobban szeretem,szeretem,ha olemben van,de mast is kell csinalnunk,pl.mosogatasrol ne is beszeljek,egy kezzel,pohar torik stb.vagy parom jegyzi meg,a diszno ol kulonb..
2012. júl. 9. 17:18
 16/20 xStefix ***** válasza:
100%

Nem próbáltátok a kendőt? Jó, tudom, egész nap hordozni se lehet, de időnként hátha bejönne.

Egyébként én is értem a Kérdező gondját. Nem azzal van a baj, hogy kézben akar lenni, hanem azzal, hogy úgy tűnik, folyamatosan. - De ez akkor sem dacból vagy hisztiből van, hanem inkább belső szükségletből. Mégha nehéz is kielégíteni, vagy néha lehetetlen.

2012. júl. 9. 17:51
 17/20 anonim válasza:
0%
CSak az a baja mert nem foglalkozol vele sokat 1 kicsit vedd az öledbe aztán ha valami asztalra vagy valamire felmegy akkor szólj rá hogy nem vagy vegyél neki valami öltözztetős babákat hadd játsszon az majd leköti vegyél neki játékokat!
2012. júl. 9. 19:06
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát lehet, hogy én le leszek pontozva, de én nagyon sokszor ülök le a lányommal játszani és amikor oda jönn hozzám akkor sokszor csak lehajolok hozzá leguggolok és átölelem. Így percekig vagyunk aztán egyszer csak gondol egyet és elmegy játszik tovább. Mondjuk én csak kendővel hordom a hátamon úgy már a 10 kilója sem "nehéz" de tény én már a kezdetektől így csinálom.

Nálunk mondjuk a legelejétől vannak szabályok amiket most már többé kevésbé be is tart ha nem oda megyek rászólok és arrébb teszem. Sokat ölelgesd de szerintem most Anyás időszakát éli.

2012. júl. 9. 19:36
 19/20 TKI Ibolya ***** válasza:
Én ma úgy főztem meg hogy a fiam mellettem ült a pulton és pakolászta amit oda adtam neki. Tényleg néha fárasztó ,hogy szeretne mindig rajtam lógni de ezért vagyok az anyukája.Amikor meg lemegyünk sétálni még a kezét sem foghatom meg úgy szalad mellettem.
2012. júl. 9. 21:22
 20/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! De jó volt ilyen sok fajta választ olvasni :) Köszönöm mindenkinek! Kötődő nevelésről picit......! Én mindig így neveltem mert hogy minden kis rezdülésére figyeltem! Neszeztem minden kis hangját és már a 3. héten profin tudtam mikor mit akar (első baba) És ezért tudom megkülönböztetni ezt a fajta stílust is nála itt kőkemény oscar díjas alakítás megy :/ ma pl. ültem a fotelban és úgy játszottunk..... egyet gondolván ő felkéredzkedett hozzám, oké felvettem mert nem visitós nyávogással kérte ezt! Mikor felvettem rögtön elkezdett visitva nyafizni hogy bizony a takarója lent maradt, mondtam neki menj hozd ide kicsi szivem...... iszonyatosan vergődött hogy NEM (mutatja) én vigyem oda.... addig hadakoztunk így míg nyafogva odament és elhozta ekkor már vigyorgott.....! és ez csak egy eset a sokból de ma legalább én nyertem! Imádjuk puszilgatni egymást, de nem tudom miért gondol egyet és elkezd visitva nyafogni....! Hm..... Wc-re ő is jön velem és persze főzni is :) Egy időbe a fürdető karikát leraktam pultra és abba ült :) Ma már ez nem jó mert kimászik és nagyot eshet :/ Mosogatni csak éjszaka tudok mikor leteszem aludni...... szerencsére kupi még nincs! Nincs nekem bajom ezzel mert imádom csak ne visitana meg ölbe is veszem én de ne akarna rögtön elindulni valamelyik irányba kicsavarodva a karomból! Az hogy odamegyek megölelgetem megpuszilgatom nem válik be mivel rögtön elkezd felmászni rám mint egy hegyre......! Hm..... majd lesz valahogy! Ha anyás korszaka van akkor anyás korszaka van :) Majd fogok 15 év múlva sírni hogy nem akar hozzám bújni :) Szép estét mindenkinek :)
2012. júl. 9. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!