Ha engedsz neki, akkor igen.
2012. júl. 6. 17:50
2/20 A kérdező kommentje:
Rengeteget dolgozok ezen hogy ne engedjek neki..... De akkor mit csináljak??? Nem veszem fel oké, és tovább hogy? Ordit nyafog felváltva......
Azért egy 1 éves gyerek még elég kicsi. Miért baj, ha szeretné, hogy fölvedd?
2012. júl. 6. 17:53
4/20 A kérdező kommentje:
Mert a nap minden órájában percében az ölembe akar lenni..... Soha nem volt ölbe baba, miért pont 1 évesen akarna az lenni, hozzáteszem nem az van hogy felveszem és akkor nyugi van anya ölébe hanem hajlong ki a kezemből és kéredzekedik olyan helyekre ahová nem szabad!
Ne vedd fel, és terelgesd el a figyelmét
Pl mutass neki érdekel pakolható dolgokat:)
vagy menj le a szintjére, kicombosodsz tőle az fix:D
2012. júl. 6. 18:42
Nagy élvezet volt lepontozni, amiért NORMÁLIS hangvételben megkérdeztem valamit?
2012. júl. 6. 19:03
hát. ez már csak ilyen. ha nem azt írod, amit a többi lepontoznak. És nem feltétlenül a kérdező teszi ezt. Amúgy vedd csak fel ha van akkor időd és mutasd meg neki, ahova épp menni akar, hogy oda nem szabad...
2012. júl. 6. 20:26
8/20 A kérdező kommentje:
Írom: nekem mindenki válasza hasznos!
Persze hogy felveszem én mikor van időm, de egy hónapja olyan jól el volt..... már rendesen én mentem utána hogy naaa játszunk már..... Erre tessék az egész a visszájára fordult.... Nem tudom hol rontottam el ha egyáltalán én rontottam el :( Köszi mindenki!
Nem a lányodban van a hiba, hanem te látod rosszul! Pont hogy "jól", természetesen viselkedik. Hiába 1 éves, most valószínűleg pont olyan szakaszban jár, hogy többet szeretne veled lenni - talán épp azért, mert eddig 1 éven át távolabb volt tőled...?
De ha nem is ezért, akkor talán azért, mert így próbálja fenntartani a kapcsolatotokat egy olyan időszakban, amikor el-elmászkál már mellőled; és a növekvő távolság időnként félelemmel töltheti el. De az, hogy újra és újra hozzád megy és te felveszed (ha megteszed), arról biztosítaná, hogy nincs mitől félnie, mehet bátran. Te is írod, hogy rögtön megnyugszik, ha felveszed. Miért lenne ez rossz? Egy 1 éves kisgyerek nemcsak hisztiből akarhat közel lenni az anyjához! Ennek semmi köze a felnőttes erő-játszmákhoz.
2012. júl. 9. 16:25
Dettó ez a helyzet nálunk is, kislányom szintén 1 éves, és akár egész napra hozzá csatolhatnám magam, hogy minden kis kívánságát kielégítsem :) - ő is nagyon össze tud omlani, a kis kezét az arca elé teszi, fejét lehajtja, és úgy "zokog" , amíg az nem van, amit ő szeretne :) - hozzá társul, hogy 12. hétben járok a kistesóval, és szerintem megérezheti, mert sokszor még Apa sem jó, csak Anya.Épp pár napja írtam ki kérdést, hogy mennyire érdemes ugrani a nyüszizésekre? - legtöbben azt írták, hogy nem kell lelkiismeret furdalásom legyen, ha nem azonnal tudom teljesíteni minden vágyát, és ebben a korban már tanulgathatja, hogy nem minden úgy van, ahogyan ő szeretné.
2012. júl. 9. 16:28
Kapcsolódó kérdések: