Az orvosunk szerint korai, ha 7 hónapos baba mászik, mostmár érdekelne általában mikor kezdik, a ti kicsitek mikor kezdett mászni?
Anyukám összefutott a gyerekorvosunkkal, büszkén mesélte, hogy hogy "csak úgy kotor" az unoka, erre az orvos azt mondta, hogy hát azért az még elég korai.
Eddig nem különösen foglalkoztattak az ilyen kérdések, de most kíváncsi lettem.
Hát ez kész..... Itt már semmi nem jó???
Ha későn csinálják is baj, ha korán az is... pfö!
Szia!
7 hónapos az én lánykám is és csak úgy izeg mozog néha olyan ugrásra(mászásra) kész mozdulatai vannak szóval szerintem max egy két hét nekünk is és "kotorni" fog :D Nyugi, ezután se foglalkoztassanak ezek, engem már nem érdekel senki!
Múltkor valakinek mondtam is, hogy úgy vissza mennék az időbe..úúúúgy dédi mamámék idejébe :)
Kíváncsi lennék akkor hányan aggódtak ilyenen, nem hiszem hogy mama mondta papának,
hogy: Nézd má' Jóska ez a jány 7 hónapos osz má' kúszik, ez túl korai, itt baj van :D :D :D
De most neeem?
Komolyan kivagyok ettől a modern világtól :D
Kössük tán ki őket???
Szerintem ez nincs időhöz kötve, vannak ügyes és kevésbé ügyes (lusti) babák!
Jó babázást :)
Amúgy fiú, lány?
kisfiam 6 hónapos kora előtt pár nappal kezdett mászni. 7 hónaposan már álldogált :)
nekem is azt mondta a gyerekorvos, hogy korai, sajnos igaza is lett mert kis görbelábú volt úgy 1,5 éves koráig, jártunk ortopiára, giga adag vigantolt kapott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!