Az orvosunk szerint korai, ha 7 hónapos baba mászik, mostmár érdekelne általában mikor kezdik, a ti kicsitek mikor kezdett mászni?
Figyelt kérdés
Anyukám összefutott a gyerekorvosunkkal, büszkén mesélte, hogy hogy "csak úgy kotor" az unoka, erre az orvos azt mondta, hogy hát azért az még elég korai.
Eddig nem különösen foglalkoztattak az ilyen kérdések, de most kíváncsi lettem.
2012. febr. 5. 21:43
11/18 anonim válasza:
ez érdekes az én dokim azt mondta jól fejlődik arra,hogy 6hónaposan mászott,6,5hónaposan felállt,7 hónaposan ült,és lépegetett a bútorok mellett,és 8 hónaposan többször állt kapaszkodás nélkül,most 9 hónapos és tegnap leültem meglepetésemben mikor támasz nélkül felguggolt és felállt,de most komolyan mit csináljak nyomja le ?? nekem is mondta egy anyuka mikor ültünk a tanácsadáson,hogy korai amiket a fiam csinál,de hát mégis mit csináljak,nem fogom lenyomni, a doki azt mondta amit magától tud azt hagyni kell
12/18 A kérdező kommentje:
Hát ez az, visszafogni nem lehet őket :) Most mit csináljunk?
Mindegy, csak olyan rosszul jött ki ez a szitu. (vagyi nekem rosszulesett egy kicsit)
Úgy látom, megjelent(ek) már a pontozgató(k) (JELEN ESETBEN MIÉRT KELL LEPONTOZNI BÁRKIT??) , így mindenkinek nyomtam egy zöld kezet.
2012. febr. 6. 07:42
13/18 anonim válasza:
Szia, az én babóm 7 hónaposan felült, rá egy hétre mászott és megint rá másfél hétre felállt, szerintem nem korai
14/18 anonim válasza:
köszi a zöld kezet,ne foglalkozz a pontozgatókkal,én már nem idegesítem magam miattuk,hiába hasznos a válaszom,és a kérdésre válaszol engem rendszeresen lepontoznak,látod 72%os vagyok,de hát ez van
15/18 anonim válasza:
Jaaajh csajok ezek a lepontozgatók tutira azok az irigyek akiknek lehet kicsit lusti a babójuk, és a saját kudarcukat látják abban hogy mint pl. a mostani kérdezőnek is 7 hónaposan kotor a babuja! Nem értem én őket :( mit siettetnék a kicsijüket csakhogy vagánykodhassanak??? :( De most neeeem??? Az én lányomnak meg még egy foga sincs és 7 hós, van akinek meg már négy van, mondja is mindennap :) én meg csak mosolygok...! Na most majd én is kapok sok sok piros kezet... de csak hajrááá :D Amúgy köszike a zöld kezet :)
16/18 A kérdező kommentje:
Az én kicsimnek sincs még foga egy sem :))
2012. febr. 6. 21:26
17/18 anonim válasza:
7.5 HÓSAN ,8.5 HOS FELÁLT MOST 12 HÓS MEGY A BUTOROK MENTÉN EGYEDÜL MÉG NEM.SZERINTEM NE AGÓDJ NINCS OLYAN HOGY MIKOR KELL MINDEN BABA MÁS:)
18/18 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!