Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nyugodt babák anyukái, hogyan...

Nyugodt babák anyukái, hogyan csináljátok?

Figyelt kérdés

A kisfiam születésétől fogva nagyon anyás volt, mindig vele kellett foglalkozni, most 2 éves, mostanában kezd egyedül ellenni. Azt gondoltam, minden csecsemő ilyen, a 3 hónapos kislányom azonban pont az ellenkezője. Nagyon ritkán sír, és órákat elvan a járókában, nézegeti a fényeket meg ilyesmi. Én meg közben végzem a házimunkát vagy játszom a naggyal, de közben úgy szeretnék vele is lenni! Nem tudom azonban, hogy jót teszek-e neki azzal, ha kizökkentem a kis nézelődéséből azért, hogy csörgőzzek meg énekelgessek neki. Ha fölé hajolok, beszélgetek vele, annak nagyon örül, nagyokat mosolyog, de ha elmegyek, egy hangja nincs, nem is hiányol.

Ti hogyan csináljátok? Megvárjátok, amíg a pici jelez, hogy igényli a társaságotokat, vagy ha. Köszönöm!

2012. júl. 5. 12:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
:) na itt az a példa amit mindenkinek mondok de kinevetnek! Lányom első baba, pont olyan mint most a te kislányod! Én mérget vennék rá hogy ha lenne egy második akkor ő dettó az ellentétje lenne :D Nem mertem mondani ha kérdezte anyósom mitcsinálok, hogy unatkozom mert a gyerek NEM IGÉNYLI a társaságom! Mi sosem vettük fel vagy ilyesmi ha ő nem kérte, viszont ha egy kicsit is nyöszizett már ott álltam haptákba vágva :D Szóval én hagytam saját magában fel fedezni a kis dolgait! Most 1 éves....... sokat kéredzkedik ölbe mert jönnek a rágó fogacskái..... viszont ha van egy kis szünet ugyanolyan önálló babuci.....!
2012. júl. 5. 15:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Én fiam is ilyen. Hagyjad hadd nézelődjön, persze néha kiveheted.
2012. júl. 5. 17:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Legkisebb fiam pont olyan, amit a lányodról írtál, ő 5hós lesz pár nap mulva. 3hós kora körül örült nekem, de egyedül is nagyon jól elvolt a járókában... nézelődött sokat.

Most 5hósan is nagyon édes nyugodt kisbaba, de már jobban szereti, ha úgy fektetem a járókában, hogy lásson. :)

2012. júl. 5. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!