Babának szájra puszi? Vélemények?
Hány ilyen kérdés lesz még????
Azt hiszem tegnap elött,de a héten az biztos,hogy volt megint ugyanilyen kiírás!!!!!!!!
Egyébként,szájra puszi csak a férjemnek!!!!!!!!!
Gyereknek semmi féleképpen nem!!!
Ez valami modern divat?
Én se kaptam szájra puszit, sőt, millió egy ismerősöm se, mert az nem a gyereknek jár a szülőtől, hanem majd a párjától.
Ő csak a gyereketek, nem a szerelmetek, lehet szeretni, de nem így!Jó, hogy nem akartok közösülni vele, hogy még mélyebb legyen a kapcsolat...
Az én fiam 6,5 éves és még mindig szájra dunk egymásnak puszit!
Féltitek a Baciktól? És amikor a padlón mászik vagy kúszik és a kezét a szájába veszi, akkor nincsenek bacik? Vagy később amikor homokos kézzel nyúl a szájába akkor nincsenek bacik? Vagy amikor majd minden érdekli és mindent összeszed az utcán, akkor nincs baci???
Szerintetek jó az ha minden steril körülötte?
Inkább a család bacija, amit egyébként is meg fog szokni, mint egy idegen baci a homokozóról!!!
Szóval nem hiszem, hogy beteg lenne a gyerek attól ha a szülei a szájára adnak puszit!!
Annak idején én is anyámnak a szájára adtam!
Ja és le lehet pontozni a véleményemért :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!