Mióta elkezdtük a kóstolgatás szörnyűek az éjszakáink. Miért van ez és mit lehet tenni?
6,5 hónapos múlt a kisfiam amikor elkezdtem kóstoltatni vele almát, barackot, krumplit, répát, sütőtököt. Szépen fokozatosan, ahogy kell. Egész nap nincs semmi baja, de éjszaka 1,5 óránként ébred. Feszíti magát, látni hogy a hasa fáj. Eddig átaludta az éjszakákat, nem volt különösebben hasfájós sem. Csak anyatejet kapott addig. Mivel segítsek neki hogy aludni tudjon és ne fájjon a pocija?
Ja és napi 1x kakil csak azóta, pedig addig napi 3-4 kakis pelus volt.
Nem lehet, hogy túl sokat afsz neki abból ami széklet fogós?
Mert az alma krumpliaz széklet fogós sőt nálunk a répa is megfogta a pocakját. A szilva is okozhat hasfájást.
Én mindig délelőtt adtam neki és megfőztem a kajáját előtte.
Mikor adod neki a kaját? Próbáld 10-12 óra között.
Mi tápszeresek vagyunk sajnos,és szorulásos volt, így előbb kezdtük a hozzátáplálást. Szilva és barackot váltogattam neki, ez szépen rendbe tette a székletét.
Krumpli, répa, sütőtök, alma, banán nálunk mind szorulást idézett elő, így azt csak 2-3 hónap elteltével kóstoltattam vele (az első kóstoltatástól számítva)
Köszi mindenkinek!
Általában 10-11 óra között szokott kapni bébiételt. Gyanakodtam én is a répára meg a krumplira, de már 3 napja egyiket sem kapja és még mindig nem ok. valami. Lehet hogy a foga jön és az viseli meg ennyire? Vagy ez a nagy meleg? Nem tudom mi lehet. Holnap kipróbálom hogy nem kap bébiételt és akkor is lesz-e probléma. Ha igen, akkor marad a fogzás vagy a meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!