Mit csinált babátok a kóstolgatás elején?
Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem, hogy mikor az elő falatokat ette? Száját kitátotta stb.....
Mert az én babám már egy hete kóstolgat és a száját nem tátja ki és a nyelvét is öltögeti.
2009. febr. 10. 07:46
1/3 anonim válasza:
Ugyanez volt nálunk is.Amikor már a száját kinyitotta akkor viszont a nyelvével kilökte a hamit.Nagyon sokszor próbálkoztam mire eljutottunk odáig hogy normálisan egyen kanálból is.Sőt volt olyan hogy ha meglátta a kanalat akkor már egyből elsirta magát...akkor egy kis csel, először kapta meg a tápszerét (persze nem teljes mennyiséget,hogy valamennyire jól lakjon)és utána ujra kezdtük a kanalazást.Próbálgasd te is sokszor add oda neki a kanalat hadd fedezze fel, egyél te is azzal a kanállal hogy lássa mire való.
Kitartás
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Csak azt hittem valamit nem csinálok jól.
2009. febr. 10. 08:54
3/3 anonim válasza:
Idő kell, amíg hozzászokik. Én adtam a kezébe egy másik kiskanalat, azt ő fogja, és beveszi a szájába, ismerkedik vele. Közben beszélek hozzá, tátogatom a számat, ha bekapja a kaját cuppogok, ő pedig utánoz. Az még egy jó trükk, amit itt olvastam, hogy a kiskanalat ne vedd ki rögtön a szájából, hanem hagyd, hogy abból szívja ki a kaját. Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!