37 évesen vállaljak babát, mit gondoltok?
Gratulàlok :))))) Gondolj bele, hogy hàny nönek nem lehet, ne foszd meg magad az élet nagy csodàjàtol! Ha ö hozzàtok akar születni, ne akard megakadàlyozni! Boldog babavàràst! Jupppiiii! De jo, még irigyellek is kicsit, Bàr én 32 leszek lassan, de nagyon vàgyom màr egy babàra/az elsö elhalt/ Ugy hogy mindent bele, jo egészséget nektek! :)
2009. júl. 8. 10:12
22/34 A kérdező kommentje:
Olyan aranyosakat írtok, hogy most itt bőgök mint egy kisiskolás! Majd este megmutatom a férjemnek, miket írtatok. :))
Most sajnos el kell menjek itthonról, de nagyon szépen köszönöm mindenkinek a biztatást és a véleményeket. És még egyszer mondom, ha valaki esetleg negatív dolgot ír erről, azért sem fogok haragudni semmiképp, mert az őszinte véleményekre voltam/vagyok kíváncsi.
Jó babázást és szép napot kívánok mindenkinek!
23/34 A kérdező kommentje:
10:12-es, Nektek mihamarabbi kétcsíkos tesztet kívánok tiszta szívből! :)
Sziasztok!
Szia.Én éppen most szültem 6 hónapja, és 37 éves voltam akkor,most töltöttem a 38-at.nem érzem magam öregnek a babázáshoz,sőt.fiatalitott,sokkal energetikusabb,jobbkedvübb lettem, és a babámon is látszik,hogy mennyire kiegyensúlyozott,mert már én is sokkal nyogodtabb vagyok mint 20 évesen.Hajrá.Babázásra fel,ne fél tőle.nekem csak jó tapasztalataim vannak.üdv neked.
2009. júl. 8. 10:15
Végigolvastam a válaszokat!:-) Én is szeretnék sok boldogságot kívánni , és ne foglalkozz a koroddal. Anyukámat a nagymamám 40 évesen szülte, és milyen jó hogy így történt különben sem én, sem a csöpp kisfiam nem léteznénk. Szóval az élet legnagyobb boldogsága egy gyermek, és ennél nagyobb csoda senkivel nem történhet minthogy anya legyen!!! Gratulálok!
2009. júl. 8. 10:30
Szeptemberben leszek 37 éves, 7,5 hónapos a kisfiam, első gyerek. Fantasztikus érzés anyának lenni! Én mostanra értem meg az anyaságra, meg eddig a karrieremet építgettem és nekem is most jött el az életembe a nagy ő. Jövőre nekiállunk a testvér-gyártásnak. Több vizsgálatot végeznek 35 éves kor fölött a terhesség során, ennyi a különbség.
2009. júl. 8. 10:34
10.12es vagyok, màr én is sirok! :D Köszönjük a jo kivànsàgot! Rajta vagyunk! :)
2009. júl. 8. 10:34
Ma ez már egyáltalán nem számít kivételesni. Meglátod a szülői értekezleten találkozol maj veled egykorúakkal. Szerintem is belefér még egy második is
2009. júl. 8. 10:42
Szia !
Muszáj írnom, azok után hogy végigbőgtem a válaszokat !
Én 34 vagyok, most 6 hetes a babám, és fantasztikus ,akkor is ha néha nehéz !
Sok boldogságot Nektek
2009. júl. 8. 11:33
Sok boldogságot és öremet a terheségedhez,és később a babázáshoz!
Férjemet is 37 évessen szülte anyukája!! Semmi gond nemvolt ebből!!
2009. júl. 8. 12:49
Kapcsolódó kérdések: