Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 37 évesen vállaljak babát,...

37 évesen vállaljak babát, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Első baba lenne (most találkoztam azzal, akinek mernék szülni), de félek, mert már "koros" vagyok. :( Anyagi helyzetünk stabil, egészségesek is vagyunk, mégis félek. Attól, hogy esetleg elítél a társadalom, vagy a környezetünk... :(( MIt gondoltok? Őszintén. Nem fogok megsértődni egyetlen választól sem.
2009. júl. 8. 09:55
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan szüljél, ne foglalkozz azzal, ki mit gondol. Nektek így hozta a sors. Én is 34 évesen szültem mert akkor volt itt az ideje. A terhesgondozás szigorúbb lesz, de van lehetőséged olyan vizsgálatokra, ami nagyobb százalékban kiszűri a rendellenességeket.
2009. júl. 8. 10:03
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan vállalj egy babát, mert ha most nem teszed, később már talán nem is lehet.Még talán nem késő, és gyorsan teherbe esel.Én 35 vagyok, van egy egyéves kislányom, de szeretnénk mégegyet,nekem is gyorsan kell mégeyget bevállallnom, ha nem akarok koros anyuka lenni.Én 33 évesen lettem terhes az elsővel, azonnal terhes lettem szerencsére.Egy 7 éves betegség miatt nem tudtam előbb vállalni gyereket, sajnos.De én is féltem, mert 33 voltam amikor elkezdtük a gyerekprojektet.Szerencsére minden rendben ment.Sok szerencsét kívánok neked, és kívánom, hogy legalább olyan boldog anyuka legyél, mint én és a többi anyukák, akik nem hagyták ki az életükből a babát.:)
2009. júl. 8. 10:04
 13/34 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok! :) Nem is gondoltam, hogy ennyien fogtok írni, és ennyi pozitív választ kapok.
2009. júl. 8. 10:04
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom itt a többség azzal jön majd, hogy fiatal vagy még, miért ne vállanál. Azzal a részével én is egyet értek, hogy vállalhatsz még babát. Kicsit késő első gyereknek, de egyre többen vállanak már ebben a korban gyereket (ami részben érthető is). A "korostól" azért messze vagy. Nem lesz kirívó a te eseted, szerintem manapság sokkal meglepőbb egy 20 év alatti kismama. Viszont nyilván nagyobb kockázatot vállalsz mint a fiatalabb nők. De mivel nincs még gyereked teljesen érthető, hogy így érzel. Szerintem vágjatok bele :)
2009. júl. 8. 10:05
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nagyon örülök, hogy megírtad a pozitív tesztet. Egyértelmű, hogy vállaljatok babát, hiszen az élet legnagyobb csodája. Én majdnem 30 vagyok, és most 5 hós a babám. A második gyerek vállalása nálunk is abszolút ki fog tolódni. Kívánok csodás terhességet és babázást!
2009. júl. 8. 10:05
 16/34 A kérdező kommentje:
Igen, nem mertem rögtön az indítóban azzal kezdeni, hogy pozitív a teszt, mert akkor talán nem az igazi véleményeket kaptam volna, hanem olyanokat, hogy ha már így van, akkor miért kérdezek ilyet?
2009. júl. 8. 10:06
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem akár még két baba is belefér :) úgyhogy hajrá. Éljenek a babácskák :) A kor nem számít.. Az meg, hogy ki mit mond az meg végképp... Mindig csináld azt ami neked jó :)

2009. júl. 8. 10:06
 18/34 A kérdező kommentje:
Hát azt tudom, hogy fiatal már nem vagyok, és első babához tényleg "korosabbnak" tűnik a 37 év, ezt az anyukám is megmondta kerek-perec, ez nem újdonság. De hát ha egyszer így történt, hát nem tudok rajta változtani (és már nem is akarok). :)) Csak hát jó lett volna fiatalon (30 előtt vagy körül) szülni. Talán attól félek, hogy fognak majd rám nézni a gyerek sulijában? Na de ezen még nem agyalok, majd megpróbálom magam fiatalon tartni. (egyébként hálistennek senki nem néz 37-nek).
2009. júl. 8. 10:09
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Igeeeeeen!!!

Vállald be, és meglátod, hogy eddig nem is éltél!

Komolyan!

Én eddig mérges voltam azokra, akik ilyeneket mondtak, de annyira kiteljesedett az életem 5 hónapja, hogy én is azoknak a táborát gazdagítom, akik így vélekednek.

Meglátod, mennyire izgalmas dolog az ultrahang, és milyen fantasztikus találmány a 4D!!!

Aztán meg a szülés.

Nekem nagy élmény volt, pedig nem volt zökkenőmentes, és a végén sürgős császár lett, de ezek után is bármikor bevállalnám!

Én most vagyok 30 éves, de nem bánom, hogy nem szültem előbb, az a 7 év különbség közöttünk szerintem elenyésző.

Vállald be!

Nehogy 50 évesen kezd el bánni, hogy nem tetted, mert akkor már nem lesz választási lehetőséged!

Egy munkatársam 41 évesen vállalta be, mert akkorra jött össze spontán, előtte meg annyit görcsöltek, hogy csak!

Látod, milyen fiatal vagy?!?! :-)

2009. júl. 8. 10:10
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy, ki mikor szül, a rosszindulatú emberek hol ezért hol azért kritizálnak. Én 15 és fél voltam az első babánál... Másodiknál 23...

Mégis voltak akik kritizáltak.

Akik meg szeretnek titeket azok veletek együtt fognak örülni!

Gratula a picikéhez!

2009. júl. 8. 10:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!