37 évesen vállaljak babát, mit gondoltok?
Szia!
Szerintem akár még két baba is belefér :) úgyhogy hajrá. Éljenek a babácskák :) A kor nem számít.. Az meg, hogy ki mit mond az meg végképp... Mindig csináld azt ami neked jó :)
Igeeeeeen!!!
Vállald be, és meglátod, hogy eddig nem is éltél!
Komolyan!
Én eddig mérges voltam azokra, akik ilyeneket mondtak, de annyira kiteljesedett az életem 5 hónapja, hogy én is azoknak a táborát gazdagítom, akik így vélekednek.
Meglátod, mennyire izgalmas dolog az ultrahang, és milyen fantasztikus találmány a 4D!!!
Aztán meg a szülés.
Nekem nagy élmény volt, pedig nem volt zökkenőmentes, és a végén sürgős császár lett, de ezek után is bármikor bevállalnám!
Én most vagyok 30 éves, de nem bánom, hogy nem szültem előbb, az a 7 év különbség közöttünk szerintem elenyésző.
Vállald be!
Nehogy 50 évesen kezd el bánni, hogy nem tetted, mert akkor már nem lesz választási lehetőséged!
Egy munkatársam 41 évesen vállalta be, mert akkorra jött össze spontán, előtte meg annyit görcsöltek, hogy csak!
Látod, milyen fiatal vagy?!?! :-)
Teljesen mindegy, ki mikor szül, a rosszindulatú emberek hol ezért hol azért kritizálnak. Én 15 és fél voltam az első babánál... Másodiknál 23...
Mégis voltak akik kritizáltak.
Akik meg szeretnek titeket azok veletek együtt fognak örülni!
Gratula a picikéhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!