Nem a "szokásos" anyós, hanem após téma. Én vagyok túl merev?
Figyelt kérdés
Frászt akarok kapni, ha apósom a 16 hónapos lányom közelébe megy - így van ez már a kezdetektől. Hogy miért? Nos, szeret "iszogatni", és most nagyon-nagyon szelíden fogalmaztam. Ezzel ellenben fürödni nem: kb heti 1x sikerül. Nagyon kellemes a szaga ebben a dög melegben -kiváltképp a lába... Ez persze "csak" a külső. Emellett semmit nem ért meg. Kicsi korában állandóan ültetni akarta a lányomat, mindenfélével etetné, nem érti, hogy egy baba se eszik állandóan (azaz már nem annyira baba, 16 hós). Ha valamire mondom a lányomnak, h nem lehet, hát ő kontráz, hogy dehogynem. Ma (tudom, nekem volt nehéz napom), de felhúzott: sógornőméknél voltunk, átjött ő is. Erre sógoromnak elkezdi mondani (lányom a kezében volt), hogy "szia keresztapu". Na, a lányom nincs megkeresztelve, erre ott értetlekedett, hogy miért ne hívhatná a lányom a sógoromat keresztapunak... Meg vagy 5 percig lóbálta fel-le a hónaljánál fogva...teljesen kész vagyok tőle. Most én vagyok ilyen elviselhetetlen és merev, és örüljek hogy van papa és szereti a lányom, vagy azért jogosan vagyok ki tőle. Nincs eltiltva, meg nem is lesz, de mindig nagyon örülök mikor távozik - vagy ha mi jövünk el tőlük (max fél órákat szoktunk lenni, kb heti egyszer).2012. jún. 25. 15:06
11/11 anonim válasza:
Nem panaszkodás ez, nagyon sajnálom a helyzetedet. Nálunk anyós tütüzik, ez engem teljesen kiakaszt. Főleg, hogy nem merem ráhagyni a picit, pedig tudom, hogy akkor nem iszik, ha vele van, de a tudat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!