Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nincsen pénzem pelenkára? Ti...

Nincsen pénzem pelenkára? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
15 hónapos a kisfiam. Sajnos a textilpelenka nem jó mert leszedi magáról 1 perc alatt és sokat is pisil. 2 napig sem húztam a textilpelusokkal. Nem tudok segítséget kérni senkitől.

#pelenka #pénz #szegénység #baba 15 hónapos
2012. jún. 23. 21:10
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
100%

Én a 19be lakom euro parktól egy ugrásra ha nem sikerül pelust szerezni irj privit talizhatunk és b

veszek egy csomagal.Az én kislányom is 15 hónapos.Van kb.15db.4 es pelusom is

2012. jún. 23. 23:26
 42/59 anonim ***** válasza:
96%

Nekem is darabra ki van szamolva a pelus, mindenbol annyit veszek, amennyi a gyesig eleg.... Sokan vagyunk igy sajnos. Egy gyerek is nagyon sokba kerul. A bolcsibe nehez bejutni es ha beteg a gyerek,ami az elejen eleg sokszor elofordul, a munkahelyről is hamar repul az ember.... Nem eletvezetesi tanacsot kert a kerdezo, nekunk nincs jogunk szamon kerni és okoskodni. Egy dolgot tehetunk, segitunk,ha tudunk. Ha meg nem tudunk, akkor kihagyjuk a valaszadast. Szerintem van epp eleg baja, nincs szuksege a gonoszkodasokat vegigolvasgatni!!! Eleg szomoru, hogy sok csalad ma Magyarorszagon igy el......

Van par db 5ös pelusom, szivesen elpostazom... Nekunk meg nagy!

Mi a szakmaja a ferjednek,beszel picit angolul??? Ha erdekel segitek nektek angliába kijutni, a férjednek munkat szerezni. Irj privit!

2012. jún. 24. 00:09
 43/59 anonim ***** válasza:
23%

Na ilyenkor hol vannak azok, akik azt vallják, a babához nem kell pénz, csak szeretet?

Hol a baba apukája? Ha nincs már veletek, a gyerektartás pont erre lett kitalálva, ha gyereknek legyen miből pelenkát venni meg ételt, stb. Mindig nem számíthatsz az emberek jóindulatára.

2012. jún. 24. 09:06
 44/59 anonim ***** válasza:
100%

4 es pelus jó? Huggis tudok küldeni, az kicsit nagyobb méret. Nekem 20 hós(11 kg, 90 cm) a fiam és azt hordja.

Mi a férjed szakmája? Pici német nyelvtudás? Ausztriába tudnám kijuttatni dolgozni, ha kicsit beszél németül. Jó pénz, biztos meló, nem átverés. Unokahugom férje intézi, ők is kint élnek.

2012. jún. 24. 09:26
 45/59 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom végig nézni az összeset, de textilpelenka kérdésben tudok segíteni. Keress meg privátban, ha érdekel. Jó kell, hogy legyen, ha elődeinknek jó volt... írd meg, hogy mi a probléma vele, hátha van ötletem a kiküszöbölésére.

Másik: olyan meleg van, egyszerűen legyen pelus nélkül

2012. jún. 24. 09:52
 46/59 anonim ***** válasza:
93%

Segíteni nem tudok sajnos, de leírom röviden, hogy mi milyen helyzetben vagyunk, hogy a rosszindulatúak kapjanak már észbe!

Férjem és én is diplomásak vagyunk. 3 gyerek születéséig mindkettőnknek jó állása, céges autó, ingyen telefonnal. Szóval volt miből élnünk. Házat vettünk hitelre, mindenünk megvolt, jól éltünk. Persze soha nem voltunk gazdagok, de nem kellett a boltban azt nézni, hogy melyik az olcsóbb tészta, tejföl, megvehetem e a túrórudit.

Férjemet fél éve kirúgták, és azóta sem talál állást, nem kell sehova. 3-ik lányunk elmúlt 2 éves, vissza akartam menni dolgozni, de nem vesznek vissza. 3 gyerek mellett majdnem 300 ezres havi hitellel a nyakunkban a számlámon 5 ezer Ft van:( Ezzel kell kihúzni hó elejéig!!

Soha életemben nem gondoltam volna, hogy valaha is ilyen rossz helyzetbe fogunk kerülni, így teljesen meg tudom érteni a kérdezőt, hogy ebben a hónapban így alakult.

2012. jún. 24. 09:54
 47/59 anonim ***** válasza:
Na, csak végig olvastam. Én nem akarok rosszindulatú lenni, kizárólag tanácsolom neked, amit az előbb is, mielőtt még nem tudtam pontosan miről van szó: hosszú távon úgyis a textilpelenka lesz a megoldás nektek. én azt használok már rég óta, tudok neked tanácsot adni ilyen kérdésben. Várom a leveled.
2012. jún. 24. 10:17
 48/59 anonim ***** válasza:

Nektek válaszolt a kérdező privire?

Én írtam, hogy ma tudnék neki vinni, de nem írt vissza. :-(

2012. jún. 24. 10:27
 49/59 anonim ***** válasza:
58%

Miért kell ennyire rosszindulatúnak lenni? Ha elolvastad volna a kérdező válaszát, akkor láthatnád, hogy a férjével együtt vannak, és az Ő fizetése a lakbérre megy.

Gondolom most is le leszek pontozva, ahogy egy másik válaszom is, ahol szintén ezt taglaltam. Nem értem az embereket. Én ahogy elolvastam, azon gondolkoztam, hogy hogyan tudnék segíteni. Ha valaki nem akar segíteni, az ne is írjon. És ha elolvassátok a kérdést, akkor láthatjátok, hogy nem kért senkitől pelust, csak tanácsot, hogy mivel lehet helyettesíteni.

Szánalmasak az emberek.

Nekem válaszolt, még tegnap.

2012. jún. 24. 11:10
 50/59 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

A 29-es válaszoló vagyok. Nekem már tegnap este írt a Kérdező. Nagyon szépen megköszönte a felajánlást, de nem élt vele, mert kap valakitől 5-ös pelust. Levelén keresztül nagyon kedves embernek tűnik, aki most nehéz helyzetbe került. Én most is csak jót kívánok neki!

(a felajánlás ezentúl is élni fog! ha nem érkezik meg a pelus írj nyugodtan, még aznap tudok küldeni a kisfiadnak pelust.)

Edit

2012. jún. 24. 11:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!