Nincsen pénzem pelenkára? Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
15 hónapos a kisfiam. Sajnos a textilpelenka nem jó mert leszedi magáról 1 perc alatt és sokat is pisil. 2 napig sem húztam a textilpelusokkal. Nem tudok segítséget kérni senkitől.2012. jún. 23. 21:10
11/59 A kérdező kommentje:
Párdarab pelenka kihúzna a bajból addig amíg nem jön meg a családi. Albérletben lakom amúgy. Cím is jól jönne ahol tudnak segíteni de gyorsan
2012. jún. 23. 21:28
12/59 anonim válasza:
Arra gondoltál, hogy mi lesz később? Nincs senki a környezetedben akitől segítséget kérhetnél? A párod? Mikor tudsz majd venni?
13/59 anonim válasza:
Kérj kölcsön pelenkát a szomszédtól, biztos van kisgyerek és majd visszaadod.
14/59 anonim válasza:
Milyen család? Mi sz, hogy jól jönne a segítség, de gyorsan?
Gondolod majd valaki rohan és visz neked pelenkát?
15/59 anonim válasza:
Védőnő, kórház a közelben?
A családban még hasonló korú baba?
Barátnő akinek van babája?
16/59 A kérdező kommentje:
nem bántasz meg. én nem azt mondtam, hogy soha nincsen pénzem. csak most valahogy úgy alakult, hogy megszorultam. Az internetet amúgy meg hónap elején kell fizetni.
2012. jún. 23. 21:30
17/59 anonim válasza:
én kérdeztem.
mondjuk ha egyedül éltek albérletben és nem telik pelusra akkor csak be kéne menni egy anyaotthonba, nem? ott segítenek mindenben, hogy talpra tudj állni, segítenek melót keresni, majd vigyáznak a picire amíg dolgozol, amíg nem veszik be a bölcsibe.
akár holnap elsétálhattok a kerületetekhez tartozóba. a védőnőd megmondja a címet
18/59 anonim válasza:
Az a pár pelenka ahogy mondod, hogy milyen sok pisi-kaki van. napi 5 pelenkával számolva 9x5=45db pelenka.
Az azért nem pár db.
19/59 anonim válasza:
Milyen körülmények között élsz? Kivel laksz? Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!