Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nincsen pénzem pelenkára? Ti...

Nincsen pénzem pelenkára? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
15 hónapos a kisfiam. Sajnos a textilpelenka nem jó mert leszedi magáról 1 perc alatt és sokat is pisil. 2 napig sem húztam a textilpelusokkal. Nem tudok segítséget kérni senkitől.

#pelenka #pénz #szegénység #baba 15 hónapos
2012. jún. 23. 21:10
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
100%
Ha jol emlekszem 5-ös meretet tudok en is adni,viszont en is csak hetfon.Nekunk ugyis csak jovore lenne jo:))
2012. jún. 23. 22:11
 32/59 anonim ***** válasza:
45%

Bizonyára a rosszindulatú válaszolóknak hegyekben áll a lóvé és a pelenka...

Egyébként pedig baromira úgy megy, hogy a kérdező vasárnap letáborozik a bölcsi elé és közli, vegyék fel a gyereket, aztán el is rohan dolgozni. Az tuti megoldja, hogy per pillanat nincs pelenka otthon.

Vagy próbálkozol továbbra is a textilpelusokkal, vagy résen leszel és próbálgatod bilire tenni, ha van bilitek. De nagyanyáink módszere sem rossz, régi lepedőt, törölközőt is használhatsz.

Vasárnap nem tudom, milyen segítőkhöz tudsz fordulni. :(

2012. jún. 23. 22:11
 33/59 anonim ***** válasza:
94%
OFF:én sajnos nem tudok segíteni,de olyan jó látni,hogy vannak még jó szándékú,segítőkész emberek a mai világban!!Kihúzhatjátok magatokat! :)
2012. jún. 23. 22:17
 34/59 A kérdező kommentje:
a rosszindulatúaknak üzenem, hogy mindenki kerülhet ilyen helyzetbe, de nem kívánom. Még így névtelenül is jó ciki, hogy ez van. aki felajánlást tett pedig köszönöm szépen jó, hogy vannak még rendes emberek.
2012. jún. 23. 22:22
 35/59 anonim ***** válasza:
92%
Én tiszta szívből kívánom, hogy aki most rosszindulatuskodik, soha ne tudja meg milyen helyzetben van most a Kérdező! Én szerencsére nem tudom, és ezért is ajánlottam fel pelust a gyerkőcnek.
2012. jún. 23. 22:26
 36/59 anonim ***** válasza:
89%
Szia! van egy csomagom egy hiányzik belőle ha privátba átküldöd a címed még hétfőn elküldöm neked! családiig sajna még két hét :( Írj nyugodtan mi kell még...... (tej, kaja ilyesmi)
2012. jún. 23. 22:31
 37/59 anonim ***** válasza:
84%

bocs kérdező, én kérdezhetek?

azt írod 35E-ből kell kijönnöd egy hónapban, albiban laktok?

ez most komoly??? vagy csak a gyerek, kaja az ami ennyiből kell meglegyen?

bocs, lehet, hogy félreértettem csak azóta is ezen gondolkodom, hogy azt mégis hogy?

2012. jún. 23. 22:36
 38/59 A kérdező kommentje:
35-ezer a gyedem plusz még a családi. a férjem fizetését felemészti az albérlet.
2012. jún. 23. 22:43
 39/59 anonim ***** válasza:
83%
:(
2012. jún. 23. 23:00
 40/59 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nem válaszoltál, a 4es pelus már nagyon kicsi rá?

nekem 5ösből csak 1 darab mintám van itthon, de még azt is szívesen elküldöm neked, ha írsz egy címet!

Sokat én sem tudok, mert nem élünk jól, de átérzem a helyzeted... Egyszer mi is jártunk így, karácsony előtt, elment minden pénz, csak annyi maradt, amennyi általában elég, hát persze, hogy beteg lett a gyerek... a gyógyszer meg egy kisebb vagyon volt... Csak nálunk akkor már 20 hós volt, próbálkozunk a szobatisztasággal.

2012. jún. 23. 23:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!