Nincsen pénzem pelenkára? Ti mit tennétek?
Bizonyára a rosszindulatú válaszolóknak hegyekben áll a lóvé és a pelenka...
Egyébként pedig baromira úgy megy, hogy a kérdező vasárnap letáborozik a bölcsi elé és közli, vegyék fel a gyereket, aztán el is rohan dolgozni. Az tuti megoldja, hogy per pillanat nincs pelenka otthon.
Vagy próbálkozol továbbra is a textilpelusokkal, vagy résen leszel és próbálgatod bilire tenni, ha van bilitek. De nagyanyáink módszere sem rossz, régi lepedőt, törölközőt is használhatsz.
Vasárnap nem tudom, milyen segítőkhöz tudsz fordulni. :(
bocs kérdező, én kérdezhetek?
azt írod 35E-ből kell kijönnöd egy hónapban, albiban laktok?
ez most komoly??? vagy csak a gyerek, kaja az ami ennyiből kell meglegyen?
bocs, lehet, hogy félreértettem csak azóta is ezen gondolkodom, hogy azt mégis hogy?
Szia, nem válaszoltál, a 4es pelus már nagyon kicsi rá?
nekem 5ösből csak 1 darab mintám van itthon, de még azt is szívesen elküldöm neked, ha írsz egy címet!
Sokat én sem tudok, mert nem élünk jól, de átérzem a helyzeted... Egyszer mi is jártunk így, karácsony előtt, elment minden pénz, csak annyi maradt, amennyi általában elég, hát persze, hogy beteg lett a gyerek... a gyógyszer meg egy kisebb vagyon volt... Csak nálunk akkor már 20 hós volt, próbálkozunk a szobatisztasággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!