A 4 es pelenkára mi értelme hogy 7-18 kiló van írva? Ezt senki se gondolja hogy 7-18 kilóig mindenkire jó ugye?
Ez kb olyan, mint a 9-36 kilós gyerekülés. A 8 hósóm lassan 9 kiló, az 5 éves fiam 20, és kb egy 4-es gyerek 36 kiló... Hogy lehetne jó egy gyerekülés egy 9hósra, meg egy 12 évesre...
Mellesleg nekünk így, elhagyva a 8 kilót is, hatalmas a libero 4es pelus...
nem értem, hogy akkor mi legyen ráírva? haskörfogat? combkörfogat? vagy mi?
persze így az utóbbival pontosabban be lehetne lőni, hogy kinek jó, de a súlyt általában többen tartjuk számon. gondolom ezért van az megadva. átlagos testalkatnál igaz a súlyhatár. nekem pl. hosszú babám van, azért később kezdünk egy adott méretet és súlyhatáron túl is jó még
visszajöttem megint és próbálom értelmezni a kérdésed, de még mindig nem értem.
ott van rajta a tépőzár és ha kisebbet szeretnél, akkor beljebb rögzíted, ha nagyobbat, akkor kijjebb. így a combnál és a deréknál is tudsz variálni a méreten. általában van még rajtuk gumizás is és így valóban elég sokáig jó.
Nem...hanem hogy egy azonos méretű pelenka az egy 18 kilós gyerekre hogy lenne már jó??? Aki vékony testalkatú (tudom miről beszélek, mert a nagyfiam is olyan) arra amikor 18 kiló már régesrég nem kell pelenka (hacsak nem beteg babáról beszélünk de ezeket a pelenkákat gondolom elsősorban az átlagos gyerekekre tervezték).
És hogyan lehetne jó egy husisabb babára a 4es pelenka? Nem értem ezt az irtó tág súlyhatárt rajta a csomagoláson hogy 7 től 18 kilóig...
ennyi.
Ki kell tapasztalni, de először zavaró volt nekem is a sávozás.
Amelyik sávba esik a gyerek, tutti jó lesz, és ha jól is adod rá nem fog kifolyni semmi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!