Szerintetek van értelme a biztonsági fürdetőnek? Érdemes venni? Ha igen melyeket a szivacsosat vagy a műanyago?
Nekünk nem volt, az első 1-2 alkalommal igencsak bénáztam :D
Pár nap után belejöttem, nem éreztem szükségét.
(apuka vagyok).
Szerintem sincs semmi értelme.Nekünk akartak adni ajándékba egy babkádat, de nem fogadtam el, mert ergonómikus kialakítású volt, így inkább vettem egy nagy, öblös, hagyományos változatot és magam fogtam a gyereket.Egy éves koráig jó is volt, kb 8 hós korától már ült benne, így én vettem az eurós boltban csúszásgátlót az aljába 290 ft-ért.Most a nagy kádban használjuk azt és nyáron a medencéjében, tökéletes.
13,5 hós kiscsaj anyuja
Akkor én vagyok az ellenpélda....mi nagyon szerettük...én is és a kisfiam is. Nekünk a műanyag volt. Kényelmes volt neki,közben tudtunk játszani is,nem kellett tartani. Biztonságban érezte magát,mert a teste végig volt "támasztva". Jelenleg (20 hónapos) a biztonsági fürdetőkarikát is kinőtte,de még néha visszaköveteli. Kényelmesen "terpeszkedik" benne,mintha fotelben ülni.
Szóval szerintem nagyon megéri megvenni. :)
Két hónapos múlt a fiam. Mi is vettünk műanyagot! Kb. kétszer fürdettük meg benne. Nem szerette. Nem éri annyi víz a kis testét, fázott, kemény volt stb. Bár én úgy gondoltam,hogy anélkül tuti belefojtjuk a vízbe!:)
Akkor jött anyós és megmutatta hogy kell. Azóta csak úgy fürdetjük, a biztonsági fürdető meg a szekrény mélyén lapul!
De én azt mondom,hogy vedd meg. Nem nagy összeg! Lehet,hogy te az első pár hétben azzal fogod magad biztonságban érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!