Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nincsen pénzem pelenkára? Ti...

Nincsen pénzem pelenkára? Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
15 hónapos a kisfiam. Sajnos a textilpelenka nem jó mert leszedi magáról 1 perc alatt és sokat is pisil. 2 napig sem húztam a textilpelusokkal. Nem tudok segítséget kérni senkitől.

#pelenka #pénz #szegénység #baba 15 hónapos
2012. jún. 23. 21:10
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
79%
egy ketten olyan marha rosszindulatúak itt. Nagyon jól tudja mindenki, hogy kb minden 2. család így él Magyarországon, az meg, hogy miből fizetnek internetet senkire sem tartozik. Velem is előfordult már, hogy hó végére elfogyott a pénzünk és épp ekkor volt hasmenéses a babám, és elfogyott a pelenkája, muszáj volt kölcsön kérjek pénzt az egyik barátnőmtől. Szerintem ilyen a legtöbb emberrel megesik, ettől még nem szar ember. Annyira elszomorító, hogy már szinte minden kérdést ha megnyit az ember biztosan van egy ember, aki hurrog és rossz indulatú. Sajnos nem tudok segíteni, mert külföldön élünk, pedig szívesen adnék neked pelenkát, viszont nincs egy szomszéd vagy barátnő,a ki tudna kölcsön adni egy ezrest, és tudnál venni, akár egy legolcsóbb pelenkát is? Férjednek sincs pénze? vagy nincsen egy haverja/barátja, akitől tudna kölcsön kérni?
2012. jún. 23. 21:34
 22/59 kikicsaj ***** válasza:
89%
Vöröskereszt? Vagy a 8.ker dobozi u29 itt kajat,ruhat,pelust is tudnak adni! H-p ig 8-10 között tudnak fogadni, egyèpkènn ök mindenben tudnak segiteni!
2012. jún. 23. 21:34
 23/59 A kérdező kommentje:
Igen nagyon sok rosszindulatú ember van. már bánom, hogy feltettem a kérdést. szerintem is bárkivel leőfordulhat olyan hogy elfogy a pénze akinek amúgy is 35 ezerből kell megélnie. 5 ös pelust hord amúgy.
2012. jún. 23. 21:40
 24/59 anonim ***** válasza:
62%

Miért kell támadni azt aki azért tesz fel egy kérdést, mert segítő szándékú válaszokat vár? Szerintem van éppen elég baja. Nem hiszem, hogy azzal a szándékkal írt, hogy majd ezer számra kapja a pelenkákat, de hátha valaki volt hasonló helyzetben és elmondja, hogy Ő hogyan vészelte át ezt az időszakot.

Kedves Kérdező! Ne foglalkozz a rosszindulatú válaszokkal.

2012. jún. 23. 21:40
 25/59 anonim ***** válasza:
34%

A barátnődtől kértél, nem egy anonim oldalon. Nem ugyanaz.

Egyébként nálunk a tápszer fogyott el. Ha valaki hozni akarna. Kislányom a hipp bio combitiket issza.

2012. jún. 23. 21:41
 26/59 anonim ***** válasza:
55%
Írtam privit...
 27/59 anonim ***** válasza:
55%
Kedves kérdező írj privit!
 28/59 anonim ***** válasza:
77%
Ő sem azt a kérdést tette fel, hogy ki tudna adni pelenkát, hanem, hogy ilyenkor hová lehet fordulni, milyen segítő szolgálathoz. Nem személy szerint tőled kért szerintem!! De egyből ezt kell kivenni a kérdésből, mert már tényleg a legtöbb ember olyan rossz indulatú, mint az állat:)
2012. jún. 23. 21:44
 29/59 anonim ***** válasza:
85%

A én kislányom 4-es méretet hord. Ha ez is megfelelne a kisfiadnak szívesen küldök postán pár darabot. Sokat nem tudok, de az is több, mint a semmi.

Írd meg a címedet!

2012. jún. 23. 21:53
 30/59 anonim ***** válasza:
96%
Én csak hétfőn tudnék feladni pelust.Sajna nem tudom, hogy 4-es vagy 5-ös van-e a gardróbban.Ha így is érdekel, írj privit, és akkor megyek felkutatom.
2012. jún. 23. 22:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!