Mitől van az, hogy ahogy megszoptatom a kisfim egyből kikakálja amit szopizott?
6 napos és mióta haza jöttünk a kórházból ez megy.
Szopik, és már a büfi közben átmegy rajta, így fél óra, 1 óra múlva már éhes megint. Amúgy 30 és 60gr között eszik.
Kb 30-at megeszik aztán kikakilja, majd fél óra múlva megint megeszik 20-30-at az már van, hogy benne marad van, hogy az sem.
A tejemmel van baj vagy a baba gyomra, belei még nem álltak át?
Nem eszek zsírosat, fűszereset, nem eszek iszok sok tejterméket, reggelire vajas kiflit, délben leves, rántott dolgok vagy ilyemi, este szintén száraz kaja, délután vagy délelőtt gyümölcs, vagy egy joghurt
ne haragudj, de olyan jót mosolyogtam :)))
minden kisbaba ezt csinálja :) mikor felébred és eszik, beindul az emésztése és kakil, de nem azt ami épp lement, hanem azt ami már lent volt :D
azzal meg óvatosan, hogy fél óránként eteted, nagyon csúnya pocakfájás lehet belőle! persze ezeket ki kell tapasztalni, az első pár nap marha nehéz, próbálj meg nem butaságokon stresszelni, mint írtam, minden baba ezt csinálja az első 1-3 hétben nincs semmi baj se veled se vele
Ez normális.
Lassan 4 hetes a babám, és még mindig napi 4-5x.
Az első hetekben 8-10x is kakilt naponta.
Épp tegnap vittem mérni, 4080-el született (3900-al hoztuk haza), és most 4800, szóval enyhén szólva is jól fejlődik... :o)
Pici a poci, így ahhoz, hogy tudjon "bevinni", helyet kell csinálni odabent.
És ahogy az első írt, természetesen a korábbi távozik olyankor, nem az, amit éppen elfogyaszt.
3 gyerekes anyuka
3 vagyok.
Nyugodtan szoptasd sűrűn. Nálunk is van hogy 20-30 percenként felkéredzkedik.
Most nagyon meleg van, szomjas a baba, ezért is szopizik keveset, mert a szomját csillapítja, aztán elég is neki.
Ettől nem lesz hasfájása!
A mérleget meg tedd félre, naponta maximum egyszer mérd meg este, ugyanabban az időpontban, látszik azon is a gyarapodás.
a 3 gyerekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!