Hogyan tovább? Kislányom tízóraira 50 -60 gr őszibarackot fogad el a 4. napja, utána megszoptatom, a többi étkezés szopi.
AZ almát nem fogadja el. Most mivel és mikor (melyik napszakban) próbálkozzak, illetve hagyjam továbbra is meg a barackot és mellé még valami, vagy teljesen új ízt szoktassak vele?Segítsetek kérlek, mert tanácstalan vagyok.
Pedig annyit de annyit olvastam már erről, és amikor élesben vagyok elbizonytalanodom.
Vagy maradjon még a barack további pár napig, de akkor utána mivel kínáljam? Köszönöm előre is!
Szia!
Én is így kezdtem, nem ízlett neki az alma most már megeszi ;-)
Szóval, tehetsz 1 barackhoz 1 háztartási kekszet, akkor joban laktat. Most jöhet a banán barackal.
Majd barack körte, barack alma, körte alma barack, s utánna már elmaradhat a barack. Utánna már 2-3 háztartási kekszet raktam, 5 hós korától pedig babapiskótát.
Én már gyümölcs mellett délután elkezdtem adni a tejpépet, sima vaníliásat, először 1 evőkanál 40 mili víz 1 hétig, majd 2 evőkanál 80 mili víz, utánna már megevett egy egész adagot. Forró vízhez kevertem, úgy jól megdagad, s így szokja a pépes dolgokat.
Ebédre kezdésnek alma burgonya, majd cukkíni alma burgonya,paradicsom cukkíni, cukkíni paradicsom,burgonya cukkíni paradicsom, répa burgonya zöldség, cukkíni répa zöldség, cékla cukkíni,cékla burgonya.
Ezek jó puhára főzve, s főzőlével olyanra hígítottam mint a gyümölcs kezdéskor. Nekem öklendezett ha valami sűrű volt.
Gyümölcsöt is nekem csak botmixerrel pépesítve eszi meg, másként öklendezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!