Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lázkúpot, ha kikakálja?

Lázkúpot, ha kikakálja?

Figyelt kérdés

4 hós oltást kapta meg ma a kislányom..lázasodós sajnos..

Este felraktam egy kúpot neki,de kb 15 perc múlva kikaltá,nem egyben hanem olyan folyékony ,oldott állapotban,utána még 2-őt próáltam feltenni,de azokat azonnal kinyomta vevés széklettel együtt.

Igy nem maradt más,h adtam egy kis szirupot is neki.

Szerintetek ez igy rendben van,vagy sok???

Ti mit tesztek ilyenkor???

2011. aug. 2. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:
A kúp nagyon hamar felszívódik, kb. 5 perc alatt, vagy még hamarabb. Tehát ha 15 perc múlva kakilt, én nem adtam neki másikat, ellenben figyeltem a feje melegségét, és ha még mindig meleg volt egy óra, másfél óra múlva is, akkor kapott egy kis Nurofent.
2011. aug. 2. 22:16
 2/5 anonim ***** válasza:
a + sziruppal nem tudsz sokat ártani neki szerintem. de azért figyeld éjjel
2011. aug. 2. 22:26
 3/5 anonim ***** válasza:

A kúp nagyon hamar felszívódik.

A lányom a múltkor kb. fél/háromnegyed órával utána kakilt, neki is olyan folyékony volt benne.

A láza viszont lement, tehát hatott a kúp!

Szerintem neki is felszívódott, így lehet, hogy sok a kúp és a szirup együtt. De már mindegy, kevéske sziruptól nem hiszem, hogy baja lesz.

2011. aug. 2. 22:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Mielőtt benyomod a kúpot sajnos meg kell lázmérőzni a fenekét, hogy kijöjjön a kaka!!!!!!
2011. aug. 2. 22:31
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat..

meglázmérőztem többször is egymás után...de hiába, az inger miatt csak kinyomta,pedig összeszoritottam a popóját,és mégis...

nagyon minimális szirupot adtam neki,remélem,hogy nem lesz sok..

nem szeretném túlgyógyszerezni sem...

2011. aug. 2. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!