Felébredhet a 11 hónapos babám hajnali fél 4-4 között azért, mert éhes? Fél 8 felé szokott vacsorázni? Ha akkor megszoptatom, nem túl korai?
Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 17:59
1/1 anonim válasza:
Próbáld meg, hátha az a gond. Vagy többet adni neki este. Én tejpépet szoktam adni, de az én babám is megébred 4-5 között szopizni. Ők tudják mennyit kell enniük. Lehet, hogy most növekedési szakaszban van a , ezért kicsit többet eszik. Ilyen korban az anyatejjel úgy sem bírja sokáig, hamar éhes lesz. Aztán lehet ugyanúgy a normális ütemben etetni napközben. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!