Át kéne már aludnia 5 hónapos kislányomnak (anyatejes) az éjszakát? A fogzástól is felébredhet éjjel?
1szer sikerült átaludnia az éjszakát és másnap visszatért a hajnali ébredésre (2-3 óra között) :(!
Van amikor pukizik csak vagy 1 kósza büfi,de van hogy nem tudom megnyugtatni :((((((!A védőnőm azt mondja,hogy ez 1 rossz szokás részéről,hogy megébred hajnalban. Igaza lehet,mert néha 1-2 szippantás a ciciből és alszik is tovább.
Mit egyek délután és vacsira,hogy ne bántsa a pocakját?
Ti miket esztek?(gondolom a tejtermék is bántja:(!!!)
Köszi a válaszokat
Lányom is ilyen.
Nem is igazán ébred fel, csak dobálja magát, párat szív a ciciből és alszik vissza.
Én nem bánom, sőt inkább örülök, hogy ilyen könnyen ennyitől visszaalszik.
Szerintem ez nem baj:-)
Sokmindent nem lehet enni, ezekről találsz a neten bőven infót (k betűs, szénsavas , hüvelyes, tej, citrusféle...) de nem hiszem, hogy ez miatt ébred fel. Már én is kezdem az eddig tiltott dolgokat enni, már sokkal erősebb a baba emésztőrendszere
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!