Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egészséges lehet? Hogy lehet...

Egészséges lehet? Hogy lehet ilyen nagy súlyú?

Figyelt kérdés

Pár napja meglátogattak az unokatesómék. Van egy kislányuk, aki 19 hónapos és 19 kiló. Teljesen átlagos súllyal és centivel született. Egészen pontosan 3290 g és 53 cm.

Nagyon cuki kislány, mindent időben csinált. Nincs elmaradva semmivel sem.

Elgondolkoztam, hogy ha nem látom saját szememmel a kislányt, akkor el sem hiszem, hogy ez létezik!

Mitől lehet ilyen súlyú?

2012. jún. 19. 21:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%

Ez tényleg soknak tűnik..azén fiam 16hónapos 14kg 85 cm..átlagos súllyal született de már az első hónapban több mint 1kg hizott..

Nem dagadt meg elhizott..csak van egy kis pocakja:)

Nálunnk lehet genetika,én dagadt kisgyerek voltam a férjem meg veri a190cm-t:)

Ha az orvos nem aggódik akkor biztos nincs gond bár keresztfiam 4 évesen volt 19kg...:)

2012. jún. 19. 22:30
 12/13 anonim ***** válasza:
Itt írta egy anyuka múltkor, hogy a két éves lánya 22 kiló. Havi egy-másfél kilót hízik még most is (s a doki szerint teljesen egészséges. Hát nem tudom, szerintem is sok, de csak tudják a dokik.
2012. jún. 20. 03:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Tényleg nagyon nagy szórás lehet a gyerekek súlya között, mert én ismerek egy kisfiut aki 3évesen 10kg-ot alulról éppen ütötte, pedig 4.3kg-mal született!!! :))

Őt is egészségesnek mondják a dokik- mondjuk alacsony is, de még állítólag benne van a határok között....

De tényleg jó nagy darab lehet szegény kiscsaj 19kg-osan.

2012. jún. 20. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!