Anyukák, akik a terhesség elsö néhány hetében lázasok voltatok, egészséges babátok született?
Figyelt kérdés
Terhességem 3-4 hete közt 3 napig 38 fokos lázam volt, most aggódom, hogy okozott e fejlödési rendellenességet. Volt vki hasonló helyzetben közületek, akinek azóta egészséges babája született vagy gond lett?2012. máj. 14. 21:18
1/22 anonim válasza:
6 hetes terhes voltam, mikor elkezdett kinőni a bölcsesség fogam. Nem volt helye, de a doki nem akarta kihúzni, mert egészséges fog. Csinált neki helyet, kiégette az ínyem, ami utánna be gyulladt, lázas voltam, bedagadt az arcom. Panadolt szedtem rá, semmi baja nem lett a babámnak.
2/22 anonim válasza:
másfél hétig volt magas lázam pár hetes terhesen, szerencsére már tudtam és nem szedtem antibiotikumot.
makkegészséges lányom született.
3/22 anonim válasza:
5-6 hetes terhes voltam amikor tüszös mandula gyuladasom volt, majd tüdő gyulladás kísérte magas lázam volt amit alig tudtunk lehuzni a párom két éjszakán keresztül vizes ruházott, nagyon rosszul voltam de tuléltem, most itt szuszog mellettem az egy éves makk egészséges kisfiam. Nyugodj meg nem lesz semmi baj. Boldog babavárást!
4/22 anonim válasza:
Terhesség alatt 4szer 1 hétig volt 38-39 fok lázam. mindig antibiotikum lázcsillapíó hűtőfürdő. szülés után szóltam és emiatt a sok láz miatt egy csomó plusz vizsgálatot végeztek a kicsin. most lesz egy éves és makk egészséges :-)
5/22 anonim válasza:
nekem is a terhesség elején volt 2x is, torokgyulladásom, gondolom össze is függ a terhességgel, mert mindkét terhességemnél így volt, biztos gyengül az immunrendszer vagy ilyesmi, és kaptam gyógyszert is, lázas is voltam, de a babámmal minden rendben. :-)
6/22 anonim válasza:
3-4 hetes lehettem amikor elmentem a barátnőméknek segíteni paprikát ültetni.Egész nap hajoltam és délutánra totál kibuktam.Este 40 fokos láztól szenvedtem,semmi nem vitte le.Párom reggel elvitt a dokihoz,semmit nem talált de adott antibiotikumot :( Rá egy hétre kiderült babát várok,nagyon aggódtam én is.Kikérdeztem egy csomó orvos véleményét,senki nem mondott semmi rosszat.Most itt alszik a szobában a makk egészséges másfél éves kisfiam :) Ne aggódj,biztosan nem lesz semmi baja a pocilakódnak!
7/22 anonim válasza:
6 hetes terhesen volt torok és mandulagyulladásom 2-3 napig 39 fok feletti lázzal. Hűtőfürdő, panadol nem segített ezért az orvosom antibiotikumot (augmentin duot) írt fel. Kisfiam makk egészséges, 9 hónapos. Ne aggódj, nem lesz semmi gond!
8/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon kedvesek vagytok, megnyugtattatok! :)
2012. máj. 14. 22:49
9/22 anonim válasza:
Kb 4 hetes terhesen elkaptam egy hasmenéses-hányós vírust, 2-3 napig 38 felett volt a lázam. A babám elhalt a 9. héten, persze egyáltalán nem biztos, hogy a betegségtől.
10/22 A kérdező kommentje:
Kedves 8., nagyon sajnálom! Én 15 hetes terhes vagyok, bízom benne, hogy nem lesz gond.
2012. máj. 15. 00:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!