Anyukák, akik a terhesség elsö néhány hetében lázasok voltatok, egészséges babátok született?
Az első terhességemben 2x is voltam lázas.
Elősször a 6.-dik hétben,kicsit megfáztam,kb.37.2 fokos volt a lázam.
Másodszor pedig a 27.-dik hétben,akkor húgyuti fertőzésem volt.38.5 f lázam volt,96-os CRP-vel.
Egészséges kislányom született,aki pár nap múlva 4 éves lesz!:)
38 fokos lázam volt, Algopyrint szedetem csak, és elmúlt elkaptam valami vírusos torokgyulladást.
1 éves fiam makk egészséges, és ma már szaladgál boldogan :)
Nekem is volt kb. 7-8 hetesen lázam és torokgyulladásom,semmi baja a kislányomnak.
De!Az egyik válaszoló írta,hogy szerencsére tudta és nem szedett antibiotikumot...Terhesen,ha lázas az ember akkor orvoshoz kell menni és amit felír azt be kell szedni,mert a láz vagy a fertőzés árt a babának, nem a lázcsillapító és az antibiotikum.Nyilván olyat írnak fel,amit lehet terhesen is szedni.
Ha baj lett volna, akkor elvetéltél volna. Ilyen korai szakaszban elhal a terhesség, ha valami baj történik.
Boldog és nyugodt babavárást!
Én voltam akinek elment a babája. Megkérdezhetem, hogy miért lettem lepontozva? Csak a happy endes sztorik hasznosak?
Nem érdekel amúgy a pontozás, csak kíváncsiságból kérdezem
Kedves 16.-dik válaszoló!
Nekem is szinte minden válaszom le van pontozva,de pont
leszarom!
Valaki ezzel szórakozik....no comment!
Kedves kérdező!
Nagyon sajnálom, remélem rendbe jön a csöppség. Megkérdezhetem, hogy pontosan milyen fejlődési rendellenességről van szó? Lehetséges, hogy a láz okozta?
Nagyon szorítok, hogy meggyógyuljon!
9-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!