Miért irják sokan hogy a szülés után kell a sok segitség otthon az elsö héten/hetekben? Nálunk csak az apuka volt itthon és remekül ment minden pedig első baba és varrtak, repedtem fájt minden, de senki nem hiányzott ide jo volt 3masban!
Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 09:46
31/33 anonim válasza:
18:37, a boldogító igen nem kötelező mulatság. viszont amit művelsz, az irigység ;)
32/33 anonim válasza:
nem vagyok irígy egyetlen bamba gyerekre sem, aki órákig néz egy csörgőt egyedül....... :)))
na, viszlát, megyek erről a selejt női oldalról :D nők.....
33/33 anonim válasza:
nem a gyerekre vagy irigy, hanem azokra a nőkre, akiknek segít a férjük :D nem érted, mi? hogy mire írtam. menj is erről az oldalról, sőt, el az egész világhálóról, vissza a kertbe, kapálni, főzni a zuradnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!