Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért irják sokan hogy a...

Miért irják sokan hogy a szülés után kell a sok segitség otthon az elsö héten/hetekben? Nálunk csak az apuka volt itthon és remekül ment minden pedig első baba és varrtak, repedtem fájt minden, de senki nem hiányzott ide jo volt 3masban!

Figyelt kérdés
2009. júl. 6. 09:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
79%
Igazából nem értem, hogy mért kell ilyen hülye kérdést feltenni, ha meg már felteszi valaki, és megtisztelik Őt a válaszokkal, akkor mért nem lehet elfogadni, hogy nem mindenki egyforma, és nem mindenkinek ugyanúgy jó. Nem vagy különb senkinél, hidd el nem ettől leszel jó anya.
2009. júl. 6. 13:46
 22/33 anonim ***** válasza:
71%

Azért,pl. ,mert császárosan, az én ordítós babámmal valószínű, hogy idegösszeroppanást kaptál volna.....

( segítség nélkül csináltam végig friss műtéttel, és úgy, hogy nem hagytam sírni a nyűgös babámat......)

2009. júl. 6. 14:02
 23/33 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó, remélem ez nem nekem szólt 13:46, mert maradjunk annyiban, hogy arról hogy az én napjaim a kórházból hazajőve hogyan teltek, azt csak az tudja aki akkor mellettem volt.
2009. júl. 6. 14:10
 24/33 anonim ***** válasza:
90%

sziasztok! nem szabad ezen is összeveszni! nem vagyunk egyformák, nincs két azonos helyzet!

valóban függ attól is a segítség-kérdés, hogy ki milyen fizikai állapotban kerül haza, és nem utolsó sorban milyen lelki állapotban.

no és ott van apa, aki lehet hogy ha szükség van rá, még főz is, de van olyan apuka, akinek még egy pohár elmosása is nagy feladat (és attól még lehet nagyon jó ember!), vagy annyit dolgozik, hogy ez már nem fér bele. és akkor jól jön az ételfutár, vagy a rokoni segítség főzésnél.

ha anya teje nehezen indul be, netán ágynyugalomra intik, el kell fogadni a segítséget ha van honnan! én szerettem volna szupernő lenni, mindent meg is csináltam, de a tejem kezdte bánni a kárát. akkor félretettem a megfelelési kényszeremet.

el kellene fogadnunk, hogy régen is segítettek a gyermekágyas nőnek, biztos nem véletlenül! ha van lehetőségünk és jól esik, merjük elfogadni, ne legyen ez is hiúsági kérdés!

2009. júl. 6. 14:20
 25/33 anonim ***** válasza:
90%
szerintem felelotlenseg volt ilyen kerdest kiirni...csak szitja az indulatokat. kedves kerdezo, ha onigazolasra van szukseged arrol, hogy te milyen szuperstrapabiro vagy akkor legyszives maskor ne itt tedd, mert ide azert jarunk, higy segitsubk egymasnak kerdeseken keresztul es nem azert hogy azon filozofaljunk, hogy vajon egyeseknek miert kell segitseg ha neked nem kellett.nagyot csalodtam....
2009. júl. 6. 14:25
 26/33 anonim ***** válasza:
46%
09:54es vagyok, én lettem a legjobban lepontozva, mert nem igénylem senki segítségét, és nem is fogom soha, ahhoz túlságosan makacs vagyok. nem szeretek senki terhére lenni, ennyi. ha valakinek ez csípi a szemét, akkor sajnálom. akinek jó, hogy ott van az anyja az első héten, semmi rosszat nem írtam rá, és a kérdésre adtam egy hasznos választ. gyökerek.
2009. júl. 6. 14:25
 27/33 anonim ***** válasza:
65%
Utolsó, itt nem gyökerek vannak, hanem emberek, különböző véleménnyel, és hál' Istennek, az életed nem az itt kapott pontszámaidtól fog függni, úgyhogy felesleges sértegetni másokat.
2009. júl. 6. 14:37
 28/33 anonim ***** válasza:
90%
hát szerintem meg elég nagy gyökér az, aki valakit azért néz le, mert nem szorul segítségre. :)
2009. júl. 6. 16:35
 29/33 anonim ***** válasza:
39%
ja, ha apuci nekem is "kinyalná otthonülve a se..em", akkor nekem sem kéne segítség...
2009. júl. 6. 18:37
 30/33 A kérdező kommentje:
Az én férjem reegel 5 töl idáig nem jött haza mert dolgozik,és ez már a gyerek születése ota gy van.Szoval apuci nem nyal,tehát egyedül csinálok mindent egyedül a bevásárlás ami apa dolga.De nem vagyok szuper anya és igen ha élne anyukám biztos elfogadnám néha a segitségét de anyosé nem kéne soha!!!!!!!!!!!Igy viszont megoldom egyedül és nem panaszkodom énválasztotam és nekem jo igy még ha nehéz is!Mindenki más eztén is tudom,én ilyen vagyok!4!
2009. júl. 6. 20:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!