Miért irják sokan hogy a szülés után kell a sok segitség otthon az elsö héten/hetekben? Nálunk csak az apuka volt itthon és remekül ment minden pedig első baba és varrtak, repedtem fájt minden, de senki nem hiányzott ide jo volt 3masban!
Azért,pl. ,mert császárosan, az én ordítós babámmal valószínű, hogy idegösszeroppanást kaptál volna.....
( segítség nélkül csináltam végig friss műtéttel, és úgy, hogy nem hagytam sírni a nyűgös babámat......)
sziasztok! nem szabad ezen is összeveszni! nem vagyunk egyformák, nincs két azonos helyzet!
valóban függ attól is a segítség-kérdés, hogy ki milyen fizikai állapotban kerül haza, és nem utolsó sorban milyen lelki állapotban.
no és ott van apa, aki lehet hogy ha szükség van rá, még főz is, de van olyan apuka, akinek még egy pohár elmosása is nagy feladat (és attól még lehet nagyon jó ember!), vagy annyit dolgozik, hogy ez már nem fér bele. és akkor jól jön az ételfutár, vagy a rokoni segítség főzésnél.
ha anya teje nehezen indul be, netán ágynyugalomra intik, el kell fogadni a segítséget ha van honnan! én szerettem volna szupernő lenni, mindent meg is csináltam, de a tejem kezdte bánni a kárát. akkor félretettem a megfelelési kényszeremet.
el kellene fogadnunk, hogy régen is segítettek a gyermekágyas nőnek, biztos nem véletlenül! ha van lehetőségünk és jól esik, merjük elfogadni, ne legyen ez is hiúsági kérdés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!