4,5 hónapos babát itthon hagyjak-e 2 napra?
Figyelt kérdés
A férjem szeretné, ha elutaznánk a házassági évfordulónkon egy éjszakára. A kisfiam anyukámékkal lenne, akikkel mindennap találkozik. Ugyanabban a házban lakunk, tehát a saját kis helyén lenne. 2 nap egy éjszakát lennék tőle távol. Biztos vagyok benne, hogy jó dolga lenne, de nem szívesen hagyom itthon. Nagyon ragaszkodom hozzá, ha csak 1 órára nem velem van, akkor is nagyon hiányzik. Tápszeres nagyrészt. A tejem addig lefejném. Ti elmennétek a helyemben?2012. jún. 14. 13:03
21/26 anonim válasza:
utolsó vagyok- még annyit, hogy a babám még nem volt három éves, mikor műtötték a szemem. csütörtök reggel elmentünk férjemmel - ő volt a kisérőm, megvolt a műtét, pesten aludtunk egyet, mert másnap kontroll volt, és ne kelljen annyit utazni, pénteken kb 1órára értünk haza. Addig mama vigyázott a picire, és nagyon jól elvoltak, sírás nem volt. :)
22/26 anonim válasza:
nem három éves, hanem három hónapos----- bocsi!!
23/26 anonim válasza:
Nyugodtan menjetek szerintem,még jót is tesz legalabb:)A parkapcsolatra is figyelni kell.Probaljatok megallni hogy nem telefonaltok haza orankent:))
24/26 anonim válasza:
Igaz nekünk 7 hónapos lesz, amikor elmegyünk 3 napra!
DE! Úgy oldottuk meg,hogy most kivételesen nem többszáz kilométerre megyünk wellnessezni,hanem 60-ra!:)
Találtuk a közeli nagyvárosban egy nagyon fullos szállodát, oda megyünk!
Így,ha Isten ne adja bármi van, kb. 45 perc alatt otthon vagyunk, de mégis ki tudunk mozdulni ketten is!
25/26 anonim válasza:
Milyen érdekes, hogy lepontozta valaki azokat a válaszadókat, akik bizony otthon hagynák és hagyták is a babájukat a mamával.. bizonyára valami ősanya(anyák) lehet(nek), és szerintük mi vagyunk a sz@r anyák, mert el merünk menni a gyerekünk nélkül egy éjszakára...ugyan már! Korábban válaszoltam, én vagyok az, aki rögtön két éjszakára merészelte otthon hagyni a nagyszülőkkel a még csak 8 hónapos babáját... ráadásul azt lefelejtettem, hogy addig egyetlen éjszakát sem aludt át a drágám, a minimum ébredések száma 4-5 volt éjszakánként, hát el lehet képzelni, hogy nekem mit jelentett két éjszaka nyugodt alvás...ennyire önző voltam, bizony, és láss csodát, egy friss és jó kedvű anyukát kapott vissza a fiam. Persze a nagyiknak meg aludt, mint a bunda... akkor miről is beszélünk? Egyébként mindenki a saját gyerekét ismeri a legjobban, én tudtam, hogy nyugodtan itt hagyhatom, mert semmi baj sem lesz, újra megtenném, és most lehet ismét lepontozni :-D
26/26 anonim válasza:
Én nem szoktam lepontozni de attólhogy ms nem hagyná otthon nem kell feltétlenül le ősanyázni,és ha figyelted volna a pontok állását először azok lettek lepontozva akik nem hagynák otthon! Én pl 24%ra és aztán valaki felpontozott igy most50%. Itt fel lett téve ismét egy kérdés ahol ha valaki nem ugy válaszoltahogy a másik gondolta le lett pontozva! Ezt megszokhatnád és nem kéne kiakadni rajta..ez megy mindennap,minden témában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!