Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4,5 hónapos babát itthon...

4,5 hónapos babát itthon hagyjak-e 2 napra?

Figyelt kérdés
A férjem szeretné, ha elutaznánk a házassági évfordulónkon egy éjszakára. A kisfiam anyukámékkal lenne, akikkel mindennap találkozik. Ugyanabban a házban lakunk, tehát a saját kis helyén lenne. 2 nap egy éjszakát lennék tőle távol. Biztos vagyok benne, hogy jó dolga lenne, de nem szívesen hagyom itthon. Nagyon ragaszkodom hozzá, ha csak 1 órára nem velem van, akkor is nagyon hiányzik. Tápszeres nagyrészt. A tejem addig lefejném. Ti elmennétek a helyemben?
2012. jún. 14. 13:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok- még annyit, hogy a babám még nem volt három éves, mikor műtötték a szemem. csütörtök reggel elmentünk férjemmel - ő volt a kisérőm, megvolt a műtét, pesten aludtunk egyet, mert másnap kontroll volt, és ne kelljen annyit utazni, pénteken kb 1órára értünk haza. Addig mama vigyázott a picire, és nagyon jól elvoltak, sírás nem volt. :)
2012. jún. 14. 22:23
 22/26 anonim ***** válasza:
nem három éves, hanem három hónapos----- bocsi!!
2012. jún. 14. 22:24
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Nyugodtan menjetek szerintem,még jót is tesz legalabb:)A parkapcsolatra is figyelni kell.Probaljatok megallni hogy nem telefonaltok haza orankent:))
2012. jún. 14. 22:56
 24/26 anonim ***** válasza:

Igaz nekünk 7 hónapos lesz, amikor elmegyünk 3 napra!

DE! Úgy oldottuk meg,hogy most kivételesen nem többszáz kilométerre megyünk wellnessezni,hanem 60-ra!:)

Találtuk a közeli nagyvárosban egy nagyon fullos szállodát, oda megyünk!

Így,ha Isten ne adja bármi van, kb. 45 perc alatt otthon vagyunk, de mégis ki tudunk mozdulni ketten is!

2012. jún. 15. 05:49
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Milyen érdekes, hogy lepontozta valaki azokat a válaszadókat, akik bizony otthon hagynák és hagyták is a babájukat a mamával.. bizonyára valami ősanya(anyák) lehet(nek), és szerintük mi vagyunk a sz@r anyák, mert el merünk menni a gyerekünk nélkül egy éjszakára...ugyan már! Korábban válaszoltam, én vagyok az, aki rögtön két éjszakára merészelte otthon hagyni a nagyszülőkkel a még csak 8 hónapos babáját... ráadásul azt lefelejtettem, hogy addig egyetlen éjszakát sem aludt át a drágám, a minimum ébredések száma 4-5 volt éjszakánként, hát el lehet képzelni, hogy nekem mit jelentett két éjszaka nyugodt alvás...ennyire önző voltam, bizony, és láss csodát, egy friss és jó kedvű anyukát kapott vissza a fiam. Persze a nagyiknak meg aludt, mint a bunda... akkor miről is beszélünk? Egyébként mindenki a saját gyerekét ismeri a legjobban, én tudtam, hogy nyugodtan itt hagyhatom, mert semmi baj sem lesz, újra megtenném, és most lehet ismét lepontozni :-D
2012. jún. 15. 09:30
 26/26 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam lepontozni de attólhogy ms nem hagyná otthon nem kell feltétlenül le ősanyázni,és ha figyelted volna a pontok állását először azok lettek lepontozva akik nem hagynák otthon! Én pl 24%ra és aztán valaki felpontozott igy most50%. Itt fel lett téve ismét egy kérdés ahol ha valaki nem ugy válaszoltahogy a másik gondolta le lett pontozva! Ezt megszokhatnád és nem kéne kiakadni rajta..ez megy mindennap,minden témában
2012. jún. 15. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!