Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4,5 hónapos babát itthon...

4,5 hónapos babát itthon hagyjak-e 2 napra?

Figyelt kérdés
A férjem szeretné, ha elutaznánk a házassági évfordulónkon egy éjszakára. A kisfiam anyukámékkal lenne, akikkel mindennap találkozik. Ugyanabban a házban lakunk, tehát a saját kis helyén lenne. 2 nap egy éjszakát lennék tőle távol. Biztos vagyok benne, hogy jó dolga lenne, de nem szívesen hagyom itthon. Nagyon ragaszkodom hozzá, ha csak 1 órára nem velem van, akkor is nagyon hiányzik. Tápszeres nagyrészt. A tejem addig lefejném. Ti elmennétek a helyemben?
2012. jún. 14. 13:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
61%
Én 6 hónapos koráig nem hagytam egyedül senkivel se még nappalra se...de utánavolt olyan hogy egy-egy reggel megindultunk a párommal és csak kirándultunk denekem annak ellenére hogy anyával eltud aludni a baba nagyon fontos volt hogy az esti altatásnálÉn legyek ott..most 16 hónapos..mostmár annyira anyás hogy ha akarnék se mehetnék el mert tudnám hogy sir utánam..de Én nem tudnék elaludni ha nem én altatom el a babám..nem hiszem hogy ki tudnál kapcsolódni te sem bár nem ismerlek de abból itélve hogy kiirtad ide kérdésbe van benned bizonytalanság ami normális és sztem hallgass az anyai ösztönödre!
2012. jún. 14. 13:17
 12/26 anonim ***** válasza:
86%
Én nem tudnám otthon hagyni a picit. Nekünk akkor volt a házassági évfordulónk amikor a kislányunk 3 és fél hónapos volt. Mi vacsiztunk egyet és addig nagyik vigyáztak rá.
2012. jún. 14. 13:53
 13/26 anonim ***** válasza:
74%
Mi a házasságinkon letettük aludni a babát és rendeltünk kaját :) De persze simán elmentünk volna vacsizni is, anyukámékra rábíztam volna addig, de mi szeretünk a kis kuckónkban pizzázni egy jó film közben.
2012. jún. 14. 14:02
 14/26 anonim ***** válasza:
24%

A mi babánk 4 hónapos lesz, amikor muszáj konferenciára repülnünk, 5 napot tölt majd a nagyszülőkkel. Én elmennék.

Le lehet pontozni. :)

2012. jún. 14. 14:11
 15/26 anonim ***** válasza:
75%

A lepontozás nem fegyver, kedves utolsó, ne légy gyerekes.

Egyébként minden háznál más a szokás. A legtöbb anya azért tudja, hogy a gyerek amikor még egészen kisbaba (6 hónapos korig), az anyukájára szüksége van. Nincs az a nyaralás vagy konferencia amiért otthagynám a babát. Fontosabb vagyok én a babámnak, mint a konferenciának vagy az étteremnek. Ja, és fordítva is igaz....NEKEM is fontosabb a pár hónapos babám mint bármi más.

2012. jún. 14. 14:15
 16/26 anonim ***** válasza:
21%

Dehogy fegyver, nem is ezért írtam, hanem mert tudtam, hogy jön maj a repost, és a csendes platformizálás, mely szerint jó anya ilyet nem tesz. :)

No mindegy, én mennék, ahogy majd megyek is, és természetesen számomra sincs fontosabb a lányomnál.

2012. jún. 14. 14:20
 17/26 anonim ***** válasza:
74%
Én nem hagynám itthon. Nem azért, mert nem bízok anyumékban, tudom, hogy vigyáznának rá, de nekem baromira hiányozna :)
2012. jún. 14. 14:27
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

Ugyan már...

Kedves kérdező! Én is elmennék úgy, hogy a mamáékra bízom a gyermekemet. Az már más kérdés, hogy tudnék-e nyugodt lenni, amíg távol van tőlem (valószínűleg nem).

Nem kell annyira félteni a babát, nem cukorból van. Az igaz, hogy ilyenkor még anya a minden, na de semmi lelki megrázkódtatása nem lesz attól, hogy 2 napig távol vagy tőle.

2012. jún. 14. 15:07
 19/26 anonim ***** válasza:

Elképzelem ahogy a nagy romantikázás közben lefejed a tejed...nekem ez abszurd lenne. 6 hónapos a kicsi lányom, 2 éves a fiam, nem hagynám őket itthon, de a férjem is megértené.

Ezzel nem piszkálni akarlak téged vagy a férjedet, csak nekem pl nem is lenne meghitt vagy romantikus, ha közben fejnék, arról eszembe jutna a babám, szóval biztos nem érezném annyira jól magam, hogy megérje két napot távol lennem a gyerekemtől.

2012. jún. 14. 15:33
 20/26 anonim ***** válasza:
52%

Abban a szituban amit te leírtál, én a helyedben elmennék.

Szerintem észre sem venné a babád azt az egy éjszakát nélküled. Főleg ha jó alvó is.

Én babám is 4hós mult, és mukkanás nélkül alszik egész éjjel a kiságyában, ő pl nem venné észre, hogy én vagy a mama alszik a mellette levő szobában. És mivel tápis is, az is mindegy neki, ki tartja a cumisüveget a szájába. :) MIvel nem egy hétre mennétek, én bevállalnám azt az egy éjszakát. Az utazás napján és másnap is látjátok őt, lényegében alig több, mint 24óráról van szó, nem?

Szóval én elmennék a helyedben.

2012. jún. 14. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!