4,5 hónapos babát itthon hagyjak-e 2 napra?
A mi babánk 4 hónapos lesz, amikor muszáj konferenciára repülnünk, 5 napot tölt majd a nagyszülőkkel. Én elmennék.
Le lehet pontozni. :)
A lepontozás nem fegyver, kedves utolsó, ne légy gyerekes.
Egyébként minden háznál más a szokás. A legtöbb anya azért tudja, hogy a gyerek amikor még egészen kisbaba (6 hónapos korig), az anyukájára szüksége van. Nincs az a nyaralás vagy konferencia amiért otthagynám a babát. Fontosabb vagyok én a babámnak, mint a konferenciának vagy az étteremnek. Ja, és fordítva is igaz....NEKEM is fontosabb a pár hónapos babám mint bármi más.
Dehogy fegyver, nem is ezért írtam, hanem mert tudtam, hogy jön maj a repost, és a csendes platformizálás, mely szerint jó anya ilyet nem tesz. :)
No mindegy, én mennék, ahogy majd megyek is, és természetesen számomra sincs fontosabb a lányomnál.
Ugyan már...
Kedves kérdező! Én is elmennék úgy, hogy a mamáékra bízom a gyermekemet. Az már más kérdés, hogy tudnék-e nyugodt lenni, amíg távol van tőlem (valószínűleg nem).
Nem kell annyira félteni a babát, nem cukorból van. Az igaz, hogy ilyenkor még anya a minden, na de semmi lelki megrázkódtatása nem lesz attól, hogy 2 napig távol vagy tőle.
Elképzelem ahogy a nagy romantikázás közben lefejed a tejed...nekem ez abszurd lenne. 6 hónapos a kicsi lányom, 2 éves a fiam, nem hagynám őket itthon, de a férjem is megértené.
Ezzel nem piszkálni akarlak téged vagy a férjedet, csak nekem pl nem is lenne meghitt vagy romantikus, ha közben fejnék, arról eszembe jutna a babám, szóval biztos nem érezném annyira jól magam, hogy megérje két napot távol lennem a gyerekemtől.
Abban a szituban amit te leírtál, én a helyedben elmennék.
Szerintem észre sem venné a babád azt az egy éjszakát nélküled. Főleg ha jó alvó is.
Én babám is 4hós mult, és mukkanás nélkül alszik egész éjjel a kiságyában, ő pl nem venné észre, hogy én vagy a mama alszik a mellette levő szobában. És mivel tápis is, az is mindegy neki, ki tartja a cumisüveget a szájába. :) MIvel nem egy hétre mennétek, én bevállalnám azt az egy éjszakát. Az utazás napján és másnap is látjátok őt, lényegében alig több, mint 24óráról van szó, nem?
Szóval én elmennék a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!