Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Többgyerekes, kisgyerekes...

Többgyerekes, kisgyerekes anyukák, ti, hogy bírjátok?

Figyelt kérdés
2 éves fiaimmal vagyok itthon(mindig egyedül)de sajna nagyon ki vagyok merülve.Idegileg,fizikailag egyaránt.Gondolkodom valami nyugtató,lazító szer beszerzésén,ez nagyon gáz?Tudtok valami ilyesmit?Vagy,ti,hogy bírjátok?
2012. jún. 13. 14:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
családi napközi? nem olcsó tudom,de pl heti 1x
2012. jún. 13. 16:19
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez az összejárás is olyan kétesélyes...én is majd meghaltam itthon egész télen, na gondoltam összejárok itt az utcában van egy anyuka fiatalabb tőlem 6 évvel egyidősek a gyerekek. Hát...néha már ott tartok, hogy akkor inkább egyedül boldulok meg, mint ezt a nőt hallgassam. Ha esetleg jó a napom, akkor ő tuti elb.assza a károgásával. "Jajj, most jön a neheze, ezután még rosszabb lesz, ne úgy told a triciklit mert az enyém nem tud úgy menni, jaj ne vedd ki a gyereket, mert akkor az enyém is ki akar jönni, de nekem nincs kedvem szaladgálni utána..ááá nem baj, hogy sír a tied amiért nem veszed ki, a lényeg hogy az enyém ne bőgjön. Jajjj ugy tele van a tököm mindennel, nem biztos hogy kellett volna ez a gyerek, jajj úgy várom már hogy jöjjön a kistesója.ÁáááÁÁÁÁ..néha ki tudnék futni a világból tőle.

Szóval nem minden esetben hasznos az ha az első szembejövővel barátkozni kezdessz:/

2012. jún. 13. 16:21
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket,de sajna esélyem sincs a kikapcsolódásra.Apa reggeltől,késő délutánig dolgozik,utána dolgozik az épülő házunkon.Sétálunk mi rengeteget(illetve leginkább futok a fiuk után),ezért ez annyira nem kapcsol ki.A halvány reménysugaram,jövő januártól elvileg ovisok a fiaim!Ha addig nem bolondulok meg!Kedves Utolsó!Kb,fél éve én is így jártam a szomszédommal.Gyakran átjött a kislányával,gondoltam legalább dumálunk.Eredmény:hallgattam a hülyeségeit,miközben +1 gyerekre figyelhettem!Ő ugyanis duma közben le se szarta,mit csinál a lánya a lakásomban!Úgyhogy értem,miről beszélsz!kitartás nektek!
2012. jún. 14. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!