Többgyerekes, kisgyerekes anyukák, ti, hogy bírjátok?
Ez az összejárás is olyan kétesélyes...én is majd meghaltam itthon egész télen, na gondoltam összejárok itt az utcában van egy anyuka fiatalabb tőlem 6 évvel egyidősek a gyerekek. Hát...néha már ott tartok, hogy akkor inkább egyedül boldulok meg, mint ezt a nőt hallgassam. Ha esetleg jó a napom, akkor ő tuti elb.assza a károgásával. "Jajj, most jön a neheze, ezután még rosszabb lesz, ne úgy told a triciklit mert az enyém nem tud úgy menni, jaj ne vedd ki a gyereket, mert akkor az enyém is ki akar jönni, de nekem nincs kedvem szaladgálni utána..ááá nem baj, hogy sír a tied amiért nem veszed ki, a lényeg hogy az enyém ne bőgjön. Jajjj ugy tele van a tököm mindennel, nem biztos hogy kellett volna ez a gyerek, jajj úgy várom már hogy jöjjön a kistesója.ÁáááÁÁÁÁ..néha ki tudnék futni a világból tőle.
Szóval nem minden esetben hasznos az ha az első szembejövővel barátkozni kezdessz:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!