Kinek milyen kenguru vált be? Mikortól használtátok?
Kötős kengurut, azaz mei tai-t használtam kb 3 hós korától (már stabilan tartotta a fejét).
Mindenképpen olyat válassz, amiben a babád un. békapózban van, azaz a combját támasztja a hordozó, és nem lógnak a lábai. A Manduka hordozót sokat szeretik, ajálnják (nekem sajna drága volt)
Nekünk Jane kengurunk volt, kb. 3 hónapos kortól használtuk. Nagyon meg voltam vele elégedve, a gerincferdülésem ellenére sosem fájt a hátam, és valami olyan anyagból készült, ami a baba súlyától merevedik meg, tehát minél nehezebb a baba, annál erősebb az anyag, saját magát szabályozza. Nem tudom pontosan leírni, de nekem is így magyarázták a boltban, és nagyon tetszett ez a tulajdonsága.
Egyetlen hátrányát tapasztaltam: elég vastag az anyaga, nyáron nem lehet túl kellemes, de mi főleg hideg időszakban használtuk.
Ugyanazt, mint eddig. (hogy nem jött be a kenguru, mint olyan)
Valaki pont ezt írta is, hogy ha lefele lóg a baba lába, az nem túl kényelmes neki. Tehát, ha már mindenképp kenguru, akkor sem ajánlanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!