Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinek milyen kenguru vált be?...

Kinek milyen kenguru vált be? Mikortól használtátok?

Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 14:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
75%

Kötős kengurut, azaz mei tai-t használtam kb 3 hós korától (már stabilan tartotta a fejét).

Mindenképpen olyat válassz, amiben a babád un. békapózban van, azaz a combját támasztja a hordozó, és nem lógnak a lábai. A Manduka hordozót sokat szeretik, ajálnják (nekem sajna drága volt)

2012. jún. 7. 14:25
 2/18 anonim ***** válasza:
54%

Nekünk Jane kengurunk volt, kb. 3 hónapos kortól használtuk. Nagyon meg voltam vele elégedve, a gerincferdülésem ellenére sosem fájt a hátam, és valami olyan anyagból készült, ami a baba súlyától merevedik meg, tehát minél nehezebb a baba, annál erősebb az anyag, saját magát szabályozza. Nem tudom pontosan leírni, de nekem is így magyarázták a boltban, és nagyon tetszett ez a tulajdonsága.

Egyetlen hátrányát tapasztaltam: elég vastag az anyaga, nyáron nem lehet túl kellemes, de mi főleg hideg időszakban használtuk.

2012. jún. 7. 14:36
 3/18 anonim ***** válasza:
63%

Ja, és ilyen:

[link]

[link]

2012. jún. 7. 14:38
 4/18 anonim ***** válasza:
75%
Nekem igazán egyik kenguru sem vált be, mert nagyon megerőltető elöl hordozni a babát, hátul pedig kenguruban nem lehet. Ezért Mei Tai-t használunk, ezt nagyon sokféleképpen lehet hordani
2012. jún. 7. 14:40
 5/18 anonim ***** válasza:
75%
Meitai a legjobb.
2012. jún. 7. 14:40
 6/18 A kérdező kommentje:
Erről a fajtáról tudtok mondani valamit? [link]
2012. jún. 7. 14:54
 7/18 anonim ***** válasza:
63%

Ugyanazt, mint eddig. (hogy nem jött be a kenguru, mint olyan)

Valaki pont ezt írta is, hogy ha lefele lóg a baba lába, az nem túl kényelmes neki. Tehát, ha már mindenképp kenguru, akkor sem ajánlanám

2012. jún. 7. 14:56
 8/18 anonim ***** válasza:
54%
Nekem kenguru van, nagyon szeretjük. mei tai-t utálom.
2012. jún. 7. 15:29
 9/18 A kérdező kommentje:
Azt már hallottam hogy nem egészséges a gyerek számára. De ezzel az erővel a gyerekülés sem az mert nem egyenes benne a gerince, mégis kötelező. Szóval a kenguru-mei tai előnyei/hátrányai érdekelnének. Kinek miért volt jó/nem jó?
2012. jún. 7. 15:47
 10/18 anonim ***** válasza:
63%
Nekem bizonyítottan a kengurutól van kisgyermekkorom óta gerincferdülésem, sérvem, és csigolyatörésen, mert különösen terheli a baba gerincét, szóval nincs az a pénz, amiért a gyerekemet kenguruba raknám. Mi rugalmas kendőt használunk, később majd (kb. 3 hós kortól) meitai-t, mert nem terheli a gerincet és jó a csípőnek. Szerencsére nem lehet vele kifele hordozni (mint a belinkelt 2. képen), ami a lehető legrosszabb póz a hordozásra.
2012. jún. 7. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!