Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Euphorbium composizum-Heelt...

Euphorbium composizum-Heelt használtatok egy év körüli, vagy fiatalabb babátoknál?

Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 12:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, miért kérdezed?
2012. jún. 7. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. jún. 7. 13:00
 3/5 A kérdező kommentje:
csak mert a betegtáj.ban az áll,hogy 12 év alatt ne használjuk,de a patikában javasolták...
2012. jún. 7. 17:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak azért írták rá, mert 12 éven aluli gyereken nem próbálták ki, ennyi.

Ez egy homeopátiás orrcsepp, az égvilágon semmi baja nem lehet tőle senkinek, mivel nem gyógyszer.

2012. jún. 7. 17:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnos most nincs itthon, így csak a netről tudtam kopizni, de ugyanerre emlékszem én is: "Gyermekeknek 6 éves kor alatt naponta 3-4 alkalommal 1 adagot juttatunk mindkét orrlyukba. A készítmény csecsemőknek is biztonságosan alkalmazható."

Innen másoltam: [link]

Már többször is használtuk és valóban semmi baja sem lesz tőle senkinek, nem úgy, mint a Nasivin és társaitól...

2012. jún. 7. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!