Euphorbium composizum-Heelt használtatok egy év körüli, vagy fiatalabb babátoknál?
Figyelt kérdés
2012. jún. 7. 12:36
3/5 A kérdező kommentje:
csak mert a betegtáj.ban az áll,hogy 12 év alatt ne használjuk,de a patikában javasolták...
2012. jún. 7. 17:05
4/5 anonim válasza:
Csak azért írták rá, mert 12 éven aluli gyereken nem próbálták ki, ennyi.
Ez egy homeopátiás orrcsepp, az égvilágon semmi baja nem lehet tőle senkinek, mivel nem gyógyszer.
5/5 anonim válasza:
Sajnos most nincs itthon, így csak a netről tudtam kopizni, de ugyanerre emlékszem én is: "Gyermekeknek 6 éves kor alatt naponta 3-4 alkalommal 1 adagot juttatunk mindkét orrlyukba. A készítmény csecsemőknek is biztonságosan alkalmazható."
Innen másoltam: [link]
Már többször is használtuk és valóban semmi baja sem lesz tőle senkinek, nem úgy, mint a Nasivin és társaitól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!