Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez a babakocsi te megvennéd?...

Ez a babakocsi te megvennéd? Újszülöttnek?

Figyelt kérdés
[link]
2012. jún. 7. 07:19
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Én semmiképp nem venném meg újszülöttnek.
2012. jún. 7. 08:47
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én megvenném. Úgyis plédet teszel bele, meg az övet ki is lehet fűzni. Amúgy nekem is Colettom van, csak Austin, magával a márkával amúgy nincs gond, jó strapabíró, nálunk már a második gyerek nyúzza. A tolókar nem átfordítható, de így a második gyerekkel ez már nekem sem annyira lényeges.
2012. jún. 7. 09:10
 13/21 anonim ***** válasza:
Igen,tetszik.
2012. jún. 7. 09:27
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a fajták egyben döthetőek, Vagyis a baba lába égnek áll ha elfekteted. Ez sport kocsi, 6 hónapos kortól!

Nem való ujjszülöttnek!

Ez teljesen vízszintesig dönthető, lábtartóját felemelve textil Mózest lehet bele tenni, és egy újszülöttnek tökéletes, majd ha tud ülni, több fokozatban lehet dönteni fektetni.

Nagyon könnyű kocsi, nekünk lassan 2 éve megvan, semmi baja!

Kupolála alá, oldalt sem fúj be a szél! Esővédőt is adtak hozzá, bevásárló háló van hozzá. Szuper színes, könnyű mosni, hamar megszárad!

[link]

[link]

[link]

2012. jún. 7. 09:47
 15/21 anonim ***** válasza:

Ez nem kagylóüléses, mint ahogy az előző írta.

Tehát nem áll égnek a lába.

De ettől függetlenül nem venném meg.

Mik a szempontjaid? Ár, súly? Vagy mi az ami fontos?

2012. jún. 7. 09:49
 16/21 anonim ***** válasza:

az a coletto aveo3?

nekünk aveo4 van, nagyon szeretjük. de újszülöttnek nem jó, mert csak majdnem vízszintesig dönthető, hason pont nem tud benne aludni, meg nem elég tágas.

nekünk fél évig nagy mózeses babakocsi vált be, utána az aveo.

2012. jún. 7. 09:59
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem. Semmiképpen sem újszülöttnek való!
2012. jún. 7. 10:29
 18/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Végül lemondtam róla, bármennyire is tetszik, mert szeretem én nézegetni az újszülött gyermekemet séták alatt, ennek sajnos nem átfordítható a tolókarja:(

De akit érdekel:

[link]

2012. jún. 7. 13:23
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem venném meg nem újszülötnek való !

Espiro Vector Pro na az már igen és én csak ajánlani tudom !

Minden megvan benne ami csak kell mint a babának mint a mamának. Sport rész dönthető és nagyokat alszik benne a pici , a mózesbe is nagyokat tud aludni :) Én imádom !

2012. jún. 9. 10:38
 20/21 A kérdező kommentje:
köszi, de ha milliárdos lennék, sem adnék ki 110ezer ft-ot egy babakocsira........
2012. jún. 9. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!