Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Felicitastól mást is hívogat...

A Felicitastól mást is hívogatnak hogy kijönne egy tanácsadó átbeszélni a pénzügyi lehetőségeket?

Figyelt kérdés

Arra hivatkozik a csaj, hogy az állami támogatásokról is felvilágosítást adna, milyen kedvezmények vannak, kedvezményes vásárlások (??!), stb.

De gondolom nyilván nem csak ebből állna. Volt valakinél ilyen? Ha igen mi volt, rátok akart sózni valamit?

Nem szeretnék egy erőszakos ügynökkel találkozni.

2012. jún. 5. 13:36
1 2
 11/11 anonim válasza:

Konkrétan én kíváncsi voltam mi sül ki belőle, a pénzügyi szaktanácsadó pontosan időben jött, normális nem ügynök jellegű kulturált ember.

Én már magam is sok helyen kérdezősködtem lakáshitel + egyéb megoldások terén, amiben nekem pld. elég kedvező dolgokat mondott, valóban meggondolandó értelmes dolgot személyre szabottan.

Hoz magával egy laptopot és számolgattok ha akarod, nem neked kell a netet bújni a legjobb konstrukciók keresése miatt.

Még egyszer mondom azért volt fogalmam a lakáshitelekről mert rengeteg helyen kérdeztem már, és tényleg pont azt amit mondott nem találtam, és tényleg nem rossz.

Szóval én csak ajánlani tudok egy beszélgetést mindenkinek, nem fog rátukmálni senkire semmit csak kérdezel tőle és válaszol. Ha nincs kérdésed akkor nem hívod és nincs is mire válaszolnia, ennyi.

2013. máj. 2. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!