A Felicitastól mást is hívogatnak hogy kijönne egy tanácsadó átbeszélni a pénzügyi lehetőségeket?
Arra hivatkozik a csaj, hogy az állami támogatásokról is felvilágosítást adna, milyen kedvezmények vannak, kedvezményes vásárlások (??!), stb.
De gondolom nyilván nem csak ebből állna. Volt valakinél ilyen? Ha igen mi volt, rátok akart sózni valamit?
Nem szeretnék egy erőszakos ügynökkel találkozni.
Hozzám is akart jönni, megköszöntem, nem kértem.
Ez egy sima befektetési tanácsadó, aki ilyen olyan befektetésre akar rábeszélni - általában a saját portfóliója alapján, ami közel sem biztos, hogy a legjobb variáció.
Ha úgy érzed, kell segítség a pénzed befektetésében, akkor nyugodtan meghallgathatod, de ha magad is el tudod dönteni, mibe fektess, akkor köszönd meg és mondj nemet.
Engem is hívtak. Aztán le kellett mondanom, mert tényleg közbejött vmi. Azóta nem kerestek. Tök ciki saját magam előtt, mikor felhívott a nő a Felicitastól, tök megörültem, azt hittem, nyertünk vmit :D:D:D
De amúgy tuti, hogy vmi biztosítást vagy lekötést akarnának "rásózni" az emberre.
Engem sem hívogattak.
Szépen közöld telefonon, hogy köszönöd, de erre neked se időd se energiád nincs!!Arról nem is beszélve, hogy nem érdekel..Erre majd jönnek a szöveggel, "hogy de ez az ön érdeke..blabla".
Rázd le..nem vagy köteles beengedni!
Engem nem hívogattak, hanem szó nélkül beállított egy férfi: Ezért, és ezért jöttem...blablabla
Mondtam, hogy semmi ilyen nem érdekel, mert nincs pénzünk havonta befizetni, stb.
Lehet, hogy bunkó vagyok, de be sem hívtam.
De máshonnan rendszeresen hívnak, azokat is lerázom egyből, mert nagyon unom, mikor rászállnak az emberre, és levegővétel nélkül nyomják az 5 perces dumájukat!
Első vagyok! Aki lepontozta a kérdésre adott válaszomat, gondolom a telefonáló tukmáló ügynök. Sosem értettem ezeket a kényszeres pontozgatókat, pláne, hogy nem vállalja fel!!! Alja népség.-jöhet a lepontozás!
Más. Én kaptam Felicitas csomagot anno a kórházban, de nem hívtak, ahogy már írtam is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!