Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt Avon tanácsadó kismama?

Van itt Avon tanácsadó kismama?

Figyelt kérdés

Jó lenne kiegészíteni a család jövedelmét, ezért gndoltam arra, hogy tanácsadónő lennék. Lenne egy pár kérdésem:

1. megéri-e belépni, csinálni? Hogy kell jelentkezni?

2. mennyit keresel vele? Nyilván minél többen rendelnek tőled annál jobb. Hogy működik a juttatásod?

3. származhat-e belőle hátrányom? pl. ha egy hónapban nem rendelnek tőlem semmit.

Most ennyi jutott eszembe, de ha van valami hasznos tanácsotok szívesen veszem. Köszönöm!

2010. szept. 16. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! Hát hol is kezdjem???

1. Megéri belépni, ha van aki rendel tőled, ahogy írtad minél többen annál jobb neked!!! A jelentkezés attól függ: Lehet neten is az avon.hu-n vagy ha ismersz másik avonost az ő koordinátoránál is tudsz!

2. A kereset attól függ, hogy mennyit rendelnek tőled.

A juttatás úgy működik, hogy amit leadsz rendelést, azután kapsz %-ot. Ez nálad marad egyből, neked úgy számlázzák már ki, hogy ezt levonják, de a vevőkkel a katalógusárat fizetteted ki, amit ők ugye a katalógusban látnak. A % attól függ mennyi a rendelés, megvannak az értékhatárok, hogy egy kampány alatt mennyi értékben kell rendelni. 15% az alap.

3. Hátrányod csak annyi, hogy nem lesz jutalékod, ha nem adsz le megrendelést. Semmi nincs, ha nem rendelsz egy hónapban.

A csomagot a postás ingyen házhoz viszi 5000 ft feletti rendelésnél. A leendő koordinátorodtól rengeteg segítséget fogsz biztos kapni.

Vágj bele nyugodtan! Ha még van kérdésed kérdezz, átha tudok válaszolni.

2010. szept. 16. 22:05
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltál! Míg vártam a válaszokra, böngésztem a neten is a tanácsadónői munkáról. Még annyi kérdésem lenne, hogy ugye ehhez nem kell vállalkozónak lenni?

2010. szept. 16. 22:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem-nem! Semmi nem kell hozzá! Akkor rendelsz amikor akarsz, akkor hagyod abba az egészet amikor akarod.
2010. szept. 16. 22:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. szept. 16. 22:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen! Remélem segítettem! :-)
2010. szept. 16. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!