Van itt Avon tanácsadó kismama?
Jó lenne kiegészíteni a család jövedelmét, ezért gndoltam arra, hogy tanácsadónő lennék. Lenne egy pár kérdésem:
1. megéri-e belépni, csinálni? Hogy kell jelentkezni?
2. mennyit keresel vele? Nyilván minél többen rendelnek tőled annál jobb. Hogy működik a juttatásod?
3. származhat-e belőle hátrányom? pl. ha egy hónapban nem rendelnek tőlem semmit.
Most ennyi jutott eszembe, de ha van valami hasznos tanácsotok szívesen veszem. Köszönöm!
Szia! Hát hol is kezdjem???
1. Megéri belépni, ha van aki rendel tőled, ahogy írtad minél többen annál jobb neked!!! A jelentkezés attól függ: Lehet neten is az avon.hu-n vagy ha ismersz másik avonost az ő koordinátoránál is tudsz!
2. A kereset attól függ, hogy mennyit rendelnek tőled.
A juttatás úgy működik, hogy amit leadsz rendelést, azután kapsz %-ot. Ez nálad marad egyből, neked úgy számlázzák már ki, hogy ezt levonják, de a vevőkkel a katalógusárat fizetteted ki, amit ők ugye a katalógusban látnak. A % attól függ mennyi a rendelés, megvannak az értékhatárok, hogy egy kampány alatt mennyi értékben kell rendelni. 15% az alap.
3. Hátrányod csak annyi, hogy nem lesz jutalékod, ha nem adsz le megrendelést. Semmi nincs, ha nem rendelsz egy hónapban.
A csomagot a postás ingyen házhoz viszi 5000 ft feletti rendelésnél. A leendő koordinátorodtól rengeteg segítséget fogsz biztos kapni.
Vágj bele nyugodtan! Ha még van kérdésed kérdezz, átha tudok válaszolni.
Szia!
Nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltál! Míg vártam a válaszokra, böngésztem a neten is a tanácsadónői munkáról. Még annyi kérdésem lenne, hogy ugye ehhez nem kell vállalkozónak lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!