Akinek a babája az első perctől cicin aludt el, később, hogy alakutak az elalvások?
Ezek a babák meddig szopiztak? Sokáig megmaradt az esti elalvós cici? Mi hozta meg a változást? (már úgy értem mi jött be a cici helyet? (nem cumizik az enyém, nem kell neki)
köszi!!
Kérlek az ne írjon, aki le akar barmolni, hogy nem alszik el egyedül!
Jaj, lányok szinte a könny kicsordult a szememből, ahogy olvastam a sorokat. Olyan megható, hogy ti is ÍGY szeretitek a babátokat, nem pedig rácsukva az ajtót.
Eddig nálunk is gond volt a nappali alvással, de az én babám nem az egyedül elalvást tanulta meg, hanem az ALVÁST, hogy nyugodtan alhat, anya itt van. Ő is sokat alszik hordikendőben vagy mei tai-ban. Persze nem azt mondom, hogy mindig sikerül elaltatni, ááááááááááá.
Tegnap viszont dédikénél sikerült elaltatni a tiszta szobában, ahol sosem járt és, mivel ott voltam aludt-ezt GABKÁTÓL tanultam!!!! :)))))
Most viszont már 4. napja fogzás miatt lázas és elfogadta a cumit is néha, valahogy ez nyugtatta meg, amikor nagyon törött volt, de cicizni nem bírt, de mégis vágyott valamire, hagytam, ma már nem kellett neki :))) Tudja ő mi a jó neki!
Sokat tanultam tőletek! Köszönöm! Hálás vagyok!!!! :) :*
Gabka és a Többiek :-)))
Nagyon jó érzés volt olvasni titeket és higgyétek el, tényleg megerősítettetek abban, hogy valóban eddig jó megérzéssel, jól csináltam a dolgokat :-) Csak valószínűleg mostanra merültek ki az én "raktáraim" és elfogyott a cérna... De tegnap óta itt van nálunk dédi, ő is segít picit legalább foglalkozni vele, az aktív időszakokba. No, és ma délelőtt elmentem Manómmal sétálni, mert már rám is rám fért a mozgás, meg egy kis napfény és az 1,5 órás séta vége felé, ahogy régebben, LÁS CSODÁT :-) elaludt. Hazajöttünk és már 1 órája alszik :-) Bár ma elég korán ébredt, ahogy nem szokott, f6-kor, de ennyit egyhuzamban már hetek óta nem aludt, ráadásul ebéd előtt.
A hordozós dolgot ki fogom próbálni, eddig hosszabb távon csak kirándulni vittük benne, de olyan tipus amit hátra is lehet venni, már elég nagy hozzá, délután ki is próbálom :-)
Tündéri Anyukák vagytok!!!
Örülök, hogy sikerült segteni, ha ez "csak" kicsi megnyugvást is jelent:).
Kata(én vagyok aki nem Gabka:) és írogattam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!