Mennyi és milyen kiscipője van tipegő-járó babádnak, akit már játszóterezni is viszel? Első lépés cipő, játszóteres cipő, esetleg otthoni kiscipő is?
a fiamnak 18-as lába van majd egy éves.
cipői:
van egy zárt amit örökölt ez jól jön a szeles hideg napokon. béleletlen amúgy.- barenshue-
van egy bobbi shoes szandálja még nem nött bele totál nyárra vettem .
játszótérre ha megyünk akkor adok rá kis tutyit v. zoknit csak. változó.
kintre csak akkor adtam cipőt ha már lépeget. addig pl. lakásban elég a zokni v. mezitláb.
Szia!
Nekünk LBL kiscipőink vannak kintre is, bentre is. (bár mostmár nem csúszkál, így elég bentre a zokni)
Kisfiam kapaszkodva lépeget a bútorok mellett, tolja a bébikompot (bele nem ült soha, valahogy nem szerette, amit nem is bánok:))
Én a zárt orrú, puhatalpú szandálokat részesítem előnyben, ilyenünk van:
Ebből a szandálból van két pár: egy kék, egy barna.
illetve ha majd strandra megyünk egy ilyen van neki (de utcára is jó):
Zártból pedig ez:
Zárt i
Köszi Nektek!
Nem ismerem ezeket az LBL cipőket,de nagyon aranyosak! Az áruk is egész jó,szóval tetszik! Kösz a tippet!
11 hós, egy szandija van, ami járásra való. Néha tipeg már kézen fogva kint, de letörlöm a talpát, ez van ittbentre is.
Illetve csak lenn, mert a kisasszony leveszi... Kocsiciői vannak még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!