Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, milyen a skorpió...

Anyukák, milyen a skorpió jegyben született gyermeketek?

Figyelt kérdés

Elsősorban kislányos anyukák válaszai érdekelnének, de bárki írhat akinek skorpió a gyermeke!

Hány éves és mire kell odafigyelni esetleg a nevelésében?

Előre is köszönöm!

2012. jún. 3. 21:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én skorpió vagyok. Gyerekként makacs, öntörvényű. később túlságosan visszahúzódó, zárkózott. Éktelen dühbe tudtam gurulni. Szülők, szélsőségekre számítsatok! Az ilyen gyerek nehezen fogadja el, ha valami meg van neki mondva. Mindig legyen neki választási lehetőség felkínálva! Pl. ha éhes, ne azt kérdezd, kérsz-e enni vagy kérsz-e rizset, hanem kérdezd azt: Rizset vagy krumplit kérsz? CSak rafináltsággal és kellő rugalmassággal lehet az ilyen gyereket kezelni, szóval csak okosan, anyukák:))
2012. jún. 7. 17:17
 12/12 anonim ***** válasza:

Kisfiam van,4 éves lesz,de minden eddig leirt illik rá,kivéve a gyors mozgásfejlődés.

Szoval akaratos,hisztis,és tényleg ha kizökkentem a hisztiböl,fél pillanat alatt képes 180 fokot fordulni a hangulata.a választás is ugyanez,nem szabad hagyni hogy maga találja ki hogy pl. mit szeretne enni,hanem fel kell ajánlani 2 félét.Ő is hamar tanul,barátságos kisfiu.

2012. jún. 7. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!