Anyukák, milyen a skorpió jegyben született gyermeketek?
Elsősorban kislányos anyukák válaszai érdekelnének, de bárki írhat akinek skorpió a gyermeke!
Hány éves és mire kell odafigyelni esetleg a nevelésében?
Előre is köszönöm!
Nem tudom, milyenek az átlag skorpiók, én csak a sajátomról tudok véleményt mondani!
Akaratos, türelmetlen, viszont (az óvónők szerint) nagyon tanulékony, eszes kislány.
Az én lánykám fél éves, de komolyan , már most ha vmi nem úgy van ahogy szeretné (pl. nem kap rögtön kajcsit), úgy elkezd hisztizni, h bele-bele is remeg....hihetetlen:) Aztán ha megkapja , huss, mintha elfújták volna, mosolyog, nevedgél....
Nagyon érdekes dolgok ezek, azért is kérdeztem rá....:)
Nekem pont ma 7 hónapos a kisfiam, skorpió.
Nagyon-nagyon aranyos baba. :) Mindenre figyel, borzasztó kíváncsi, imád a középpontban lenni. A mozgásfejlődése megdöbbentően gyors iramban fejlődik, mindent nagyon korán kezdett. Rengeteg energia van benne, egy percre nem áll meg, állandóan mosolyog, magyaráz, egyszóval nagyon értelmes kis kölyök. :) Imádom. Bár az elalvással hadilábon áll, az nem nagyon megy neki. :/
Istenke éltesse!:)
Egyébként a lánykám is már mászik, a tesója ennél később kezdte...és igen, rengeteget tud "beszélni":) már most:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!