Kapott valamit a gyermeketek gyereknapra?
Dalos könyvet, kemény lapú könyveket (kb. 8-at), plüss állatot még tegnap a Kecskeméti Vadasparkba (ott jártunk kirándulni).
Apukáméktól kapott homokozó készletet (mert állandóan ellopják, hiába írjuk rá a neveket...) és egy nagy zsák ruhát.
A lányom (4 éves lesz júli végén) egy csecsemő formájú babát kapott, egy rakás ruhával, cumisüveggel stb., hónapok óta gyűjtögettem neki, bababörzén is vettem koraszülöttre való ruhákat fillérekért, mert akkora a baba, hogy az jó rá. Azért ezeket kapta, mert 1-2 héten belül érkezik a kistesó és nagyon készül rá. Azt viszont nem szeretem, ha a tesó hoz ajándékot, mert szerintem maga a tesó ajándék. De gyereknapra jól jött az ötlet, csuda boldog is lett tőle.
A fiam (21 hós) egy játék kistraktort kapott, imádja a traktorokat, még az ágyba is magával vitte a délutáni alvásához. :-))
Reggel kapták meg az ajándékokat, délelőtt pedig elmentünk ugrálóvárazni, sergőzni.
szerintem sem ajándékozós ünnep....
ennek ellenére a papától kapott egy tolós helikoptert,de azt kis kint a gyereknapi "banzájon".
Mi ilyenkor nem ajándékozunk.
1,5 éves, 3,5 éves gyerekek.
Kaptak kisasztalt, kisszékeket, maxi blocs-ot, és még kis játékot.
Tényleg nem ajándékozós ünnep,de jól esett venni nekik valamit.
Amúgy meg elmenni sétálni, fagyizni nemcsak gyereknapon lehet, sőt nem csak gyereknapon kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!