Kapott valamit a gyermeketek gyereknapra?
Tegnap én ezt a kérdést tettem fel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Már az első válasz felidegesített. Könyörgöm miért ne kaphatna valamit egy pici baba is, jó nem mondom hogy hatalmas valamit kapjon, csak mégis egy kis apróságot. Elvégre mégiscsak az első gyermeknapja a kislányomnak...
Végül kapott egy ilyet:
Mi sem direktben ajándékoztunk, hanem elmentünk a Medveparkba, utána megálltunk a gyereknapi banzájon. Kapott tölcsérben tejszínhabot, és egy gyapjúból készült teknőst, annyira tetszett neki, hazáig azt szorongatta. :)
Én ezzel úgy vagyok, ha ott, a programon meglát valamit és belefér a keretbe, akkor miért ne kaphatná meg?! Gyereknap egyszer van, lesz egy szép emléke is róla. :)
Annyi játékunk van, hogy belefulladunk, így szóba se jött, hogy már megint kapjanak valamit.
Viszont tegnap elmentünk a budaörsi bobpályára, boboztunk, minigolfoztunk, ugrálóváraztunk. 3,5 és 1,5 évesek.
Ma nem mentünk sehova, csak egy izgi játszótérre, mert fiam pánikol a tömegben. És hát ilyenkor mindenhol rengetegen vannak.
ezeket: póni, könyv, csoki fagyi,pizza, happy meal,vattacukor, labda,játék babakocsi, plusz mentünk programa ahol kapott egy 170 kis póni (ugyanúgy imásja mint a másikat amit kapott) ezután bementünk a tescoba és kapott 20 kindertojást, meg karkötő készletet!!
és még hátra van a nagyiék ajándéka meg a férjemé, meg az unokatesóé (-: ja és ha valaki nem kapott semmit gyereknapra mért veszi el a saját gyerekétől is ezt az örömöt? a többit azért nem kapta még meg mert férjem sokat dolgozik. uncsitesó meg nagyiék pedig elég messze laknak így még nem jutottunk el hozzájuk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!