Mi ez az új szúnyogfaj, ami kisebb, mint a rendes, és még a szúnyoghálón is keresztülmegy? Igaz ez?
Hallottam valamit egy szúnyogfajról, most hozták be külföldről pár hete, és olyan kicsi, hogy a szúnyoghálón átmegy. Állítólag ha 6 éven aluli gyereket megcsíp, akkor a baba tele lesz kiütésekkel, meg beteg lesz.
Ez igaz? Nincs még egy hetes a babám, nagyon féltem. Hogyan védekezzünk?
nekem 4 és 2,5 évesek a gyerekeim. van ilyen elektromos-lötyis szúnyogtiasztónk, meg most anyukám vett nekünk ultrahangosat is. remélem elég lesz...
szerintem se spirázd túl a dolgot, még annyi aggódniavaló vár ránk, mire felnőnek a gyerekeink, hogyha minden rémhírnek bedőlünk hát kb belezakkanunk... szóval csak nyugi!
Lepkeszúnyognak hívják.
Nem feltétlenül lesz beteg, ez úgy működik, mint a kullancsnál, vagy fertőzött a szúnyog, vagy nem.
A sima szúnyogirtók és szúnyogriasztók tökéletesek ellene, és a repülési magasságuk nagyjából 2 m, ha pl. emeleten laksz, akkor nem is kell tőle félni. Általában szabadban, és éjjel támad.
Ha nagyon sok felétek a szúnyog alapból is, akkor éjszakára nyugodtan tehetsz fel moszkitóhálót, azon nem tud keresztülmenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!