Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak én nem érzem szükségét a...

Csak én nem érzem szükségét a pelenkázótáskának?

Figyelt kérdés
16hós a gyermekem, soha nem volt pelenkázótáskánk a szó szoros értelmében,igaz, nem is távolodtunk el a lakástól 3-4óránál tovább, kivéve a nagyihoz utazás, az pedig utazótáskát kívánt a gyógyszerek, ruhák, játékok miatt. Aki használ, melyik vált be? Két gyerekkel gondolom már más.

2012. jún. 3. 11:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Imádom, mindkét gyermekemnél bevált. A mai napig használjuk.

3,5 éves és 15 hós gyerekek.

Miért? beleteszem:

- kulcsomat,

- esetleg orvosi papírokat,

- nedves törlőkendő,

- oldalára itatópoharakat,

- hosszabb útra a kaját,

- pelenkát-sosem lehet tudni.

- naptejet, napszemüveget.

szóval olyan mindenes a táska és a babakocsi elbírja.

2012. jún. 3. 14:18
 12/15 anonim ***** válasza:

Mindenütt azt olvastam, hogy kell, legalábbis jó, ha van, így én is beszereztem egyet még terhesen. Nem sokat költöttem rá, vaterán vettem, de nagyon jó állapotú. Igazából nem azt mondom, hogy sosem használtuk, mert párszor azt vittem magammal (3 gyerekem van, és mindháromnak belefért acumisüveg, pelenka, egyebek, ami kell), de igazából bármilyen más, nagyobb, sok zsebes táska is megteszi.

Ha sok cuccunk van, nekem jobban bejön a hátizsák.

2012. jún. 3. 22:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem ,abban mindig van pelenka, popsitörlő textil pelus .Csak mellé dobálom az aktuális inni ennit és go :)
2012. jún. 4. 01:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem hagyományos, divatos pelenkázótáskám van, hanem egy Björn Borg oldaltáska, ami már évek óta meg van. Azért én szeretem, hogy nem kavarodik össze az én dolgaimmal. Hosszadalmas lenne a pelenka alatt keresgélni a lakáskulcsot.
2012. jún. 4. 10:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Mi sem használjuk, bár csak 1 gyerekem van. A kulcsot, pénzt, iratokat zsebre szoktam rakni, mert a játszótéren ugye a babakocsit kicsit magára hagyom. A pelenka és törlőkendő a kocsiban lent van egy kis dobozban, a rongyi, cumi és esetleg kaja meg fent a fejénél az "önkiszolgálóban". Hátul meg legtöbbször egy kismotor lóg vagy bevásárlószatyrok.

Ha meg hosszabb útra megyünk, úgyis hátizsák + magamnak kistáska a málha.

2012. jún. 4. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!