Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak én nem érzem szükségét a...

Csak én nem érzem szükségét a pelenkázótáskának?

Figyelt kérdés
16hós a gyermekem, soha nem volt pelenkázótáskánk a szó szoros értelmében,igaz, nem is távolodtunk el a lakástól 3-4óránál tovább, kivéve a nagyihoz utazás, az pedig utazótáskát kívánt a gyógyszerek, ruhák, játékok miatt. Aki használ, melyik vált be? Két gyerekkel gondolom már más.

2012. jún. 3. 11:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon bevált, csak egy baba van, de a védőnőhöz menet is csak abba pakolok, ráakasztom a babakocsira és indulás.
2012. jún. 3. 11:35
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Kislányunk 2 éves, soha nem használtuk a pelenkázótáskát, pedig sokat jövünk-megyünk. Babakocsi tartozéka volt, de tényleg nem használtuk.

Múlt héten született a kisfiunk, az ő babakocsijához is tartozék a pelenkázótáska, szerintem most sem fogjuk használni.

2012. jún. 3. 11:42
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Igaz mi rengeteget jöttünk-mentünk babkocsival és autóval is, de az enyémet már meg kellett varrni, mert a sok használattól elengedte a varrásnál. A nagyobbik kisfiamnál Bergon babakocsink volt, és ahhoz vettük az ugyanolyan színű táskát. A kicsinél a dm-ben vettem a pelenkázótáskát és ezt sokkal jobban szerettem. Sokáig jártunk Dévény tornára és én akkor is nagyon szerettem, meg hát praktikus volt.

így néz ki: [link]

2012. jún. 3. 11:49
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem. Akárhová megyünk (ha tovább tart mint fél óra) nálam alap, hogy legyen 3 db pelenka, popsitörlő, popsikenőcs, bébiétel, kanál, előke, 1 váltás ruha. Ez kényelmesen elfér benne.
2012. jún. 3. 11:50
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem muszáj venni, de valamilyen táskát úgyis használsz gondolom, az most mindegy hogy pelustáska vagy bármilyen más. Én ha csak 3-4 órára megyünk el is viszek pelust, váltóruhát, törlőkendőt, cumisüveget, bébiételt. Ha dokihoz/védőnőhöz megyünk textilpelust alá. Úgyhogy mi kihasználtuk a pelenkázótáskát.
2012. jún. 3. 12:01
 6/15 anonim ***** válasza:
Nekem is van pelenkázótáskám, de én inkább egy kisebb hátizsákot használok. Abba is belefér minden és a babakocsira is rá tudom akasztani vagy a hátamra veszem. Nekem inkább ez vált be.
2012. jún. 3. 12:06
 7/15 anonim ***** válasza:
Mi sem utaztunk sokat, ami kellett, belefért a babakocsiba alulra, így nem is volt pelenkázótáskánk. Ha mégis félnapos program volt, a saját hátizsákom/válltáskám (mikor mennyi cucc) is megtette, amibe magamnak is pakoltam.
2012. jún. 3. 13:12
 8/15 anonim ***** válasza:
Tökéletesen bele lehet minden szükséges kelléket tenni egy akármilyen megfelelő méretű táskába is. Nekem semmi szükségem nem volt rá.
2012. jún. 3. 13:16
 9/15 anonim ***** válasza:
Én már nem használok kézitáskát, így mindent a pelenkázótáskába teszek. Minden nap használatban van.
2012. jún. 3. 13:47
 10/15 anonim ***** válasza:

A pelenkázótáskát, amit a babakocsihoz adtak, sosem használtam, idétlen volt, esett össze.

Táskásnál vettem egy normális, nagyobb méretű táskát, azt használjuk, sok minden belefér. De sétáláshoz sosem vittem/viszek táskát.

2012. jún. 3. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!