16hós a gyermekem, soha nem volt pelenkázótáskánk a szó szoros értelmében,igaz, nem is távolodtunk el a lakástól 3-4óránál tovább, kivéve a nagyihoz utazás, az pedig utazótáskát kívánt a gyógyszerek, ruhák, játékok miatt. Aki használ, melyik vált be? Két gyerekkel gondolom már más.
Nekem nagyon bevált, csak egy baba van, de a védőnőhöz menet is csak abba pakolok, ráakasztom a babakocsira és indulás.
2012. jún. 3. 11:35
2/15 anonim válasza:
Kislányunk 2 éves, soha nem használtuk a pelenkázótáskát, pedig sokat jövünk-megyünk. Babakocsi tartozéka volt, de tényleg nem használtuk.
Múlt héten született a kisfiunk, az ő babakocsijához is tartozék a pelenkázótáska, szerintem most sem fogjuk használni.
2012. jún. 3. 11:42
3/15 anonim válasza:
Igaz mi rengeteget jöttünk-mentünk babkocsival és autóval is, de az enyémet már meg kellett varrni, mert a sok használattól elengedte a varrásnál. A nagyobbik kisfiamnál Bergon babakocsink volt, és ahhoz vettük az ugyanolyan színű táskát. A kicsinél a dm-ben vettem a pelenkázótáskát és ezt sokkal jobban szerettem. Sokáig jártunk Dévény tornára és én akkor is nagyon szerettem, meg hát praktikus volt.
Én szeretem. Akárhová megyünk (ha tovább tart mint fél óra) nálam alap, hogy legyen 3 db pelenka, popsitörlő, popsikenőcs, bébiétel, kanál, előke, 1 váltás ruha. Ez kényelmesen elfér benne.
2012. jún. 3. 11:50
5/15 anonim válasza:
Nem muszáj venni, de valamilyen táskát úgyis használsz gondolom, az most mindegy hogy pelustáska vagy bármilyen más. Én ha csak 3-4 órára megyünk el is viszek pelust, váltóruhát, törlőkendőt, cumisüveget, bébiételt. Ha dokihoz/védőnőhöz megyünk textilpelust alá. Úgyhogy mi kihasználtuk a pelenkázótáskát.
2012. jún. 3. 12:01
6/15 anonim válasza:
Nekem is van pelenkázótáskám, de én inkább egy kisebb hátizsákot használok. Abba is belefér minden és a babakocsira is rá tudom akasztani vagy a hátamra veszem. Nekem inkább ez vált be.
2012. jún. 3. 12:06
7/15 anonim válasza:
Mi sem utaztunk sokat, ami kellett, belefért a babakocsiba alulra, így nem is volt pelenkázótáskánk. Ha mégis félnapos program volt, a saját hátizsákom/válltáskám (mikor mennyi cucc) is megtette, amibe magamnak is pakoltam.
2012. jún. 3. 13:12
8/15 anonim válasza:
Tökéletesen bele lehet minden szükséges kelléket tenni egy akármilyen megfelelő méretű táskába is. Nekem semmi szükségem nem volt rá.
2012. jún. 3. 13:16
9/15 anonim válasza:
Én már nem használok kézitáskát, így mindent a pelenkázótáskába teszek. Minden nap használatban van.
2012. jún. 3. 13:47
10/15 anonim válasza:
A pelenkázótáskát, amit a babakocsihoz adtak, sosem használtam, idétlen volt, esett össze.
Táskásnál vettem egy normális, nagyobb méretű táskát, azt használjuk, sok minden belefér. De sétáláshoz sosem vittem/viszek táskát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!