Szerintetek van joga megütni egy anyának a gyermekék?
Az öncélú, ésszerűtlen veréshez természetesen nincs joga egy szülőnek sem.
De attól is bicska nyílik a zsebemben, mikor vkit keresztre akarnak feszíteni azért, mert néhanap rácsap a gyerek kezére vagy fenekére.
Általában azok beszélnek a legkönnyebben, akiknek nincs gyerekük, vagy olyan típus, aki meg sem próbál ellenkezni. A sokadik alkalom után az én kicsikém is "kikapott" a konnektor piszkálásáért. Azóta nem csinál ilyet. Nagyon bántott a dolog... De megbökhettem volna az öleléseket meg a puszikat, ha agyoncsapja az áram...
okè, tehat sokak szerint van joga az anyanak egy-egyuteshez, pofonhoz, fenekre csapashoz.
es ha ugyanezt a ferj tenne veled?
Nincs!
Persze,ha egyszer egyszer a kezére vagy popsijára kap egyet akkor nem tragédia,de megverni,vagy arcon csapni nincs,én nem tettem,és nem is fogom soha!!!
én a 6-os válaszolóval értek egyet
de a 2. kérdésednél meg úgy gondolom, hogy ugyanolyan jogai vannak egy anyának, mint egy apának
tehát ha egy családban az a nevelési elv, hogy megengedett bizonyos esetekben a fenékre csapás, akkor ezt ugyanolyan jogon teheti meg anya, mint apa szerintem
15-os, felreertettel
az apa nem a gyereket, hanem az anyat vagna pofon.
Hát elég érdekes.
Maradjunk a konnektoros példánál: ha a gyerekem villával piszkálja 20. alkalommal, rácsapok a kezére. Ha ugyanezt teszem, a férjem is rácsaphat az enyémre :-)))
De ha ezért ütök oda a gyereknek, mert türelmetlen vagyok, az nem helyes. És ebben a vonatkozásban az sem, ha a férjem megüt mert olyat mondok, ami neki nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!